038 - 741 0 741

Het Buyten

Wijthmen

€305.276 - €845.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
117

Woonoppervlak
103-213m2

Kaveloppervlak
111-630m2

Omschrijving

Het Buyten van Wijthmen

Groen, duurzaam en comfortabel
Wonen op z’n best in Het Buyten van Wijthmen
Er zijn van die plekjes in Nederland waar je je meteen thuis voelt. Zoals in Wijthmen, een klein dorp onder de rook van Zwolle. Midden in het groen, maar met alle voorzieningen vlakbij. Hier verrijst Het Buyten van Zwolle. Een fraai nieuwbouwproject met ca. 100 woningen; van vrijstaande koop tot sociale huur in verschillende prijsklassen. Duurzaam, comfortabel en eigentijds. Hier woon jij op je best en wil je nooit meer weg.

Scholen, winkels, sport en zorg
Alles perfect bereikbaar met auto én fiets
De rust en ruimte van een dorp, met de stad dichtbij: dát is wat je mag verwachten in Het Buyten van Zwolle. Het nieuwbouwproject ligt aan de Erfgenamenweg, naast het Kulturhus, de basisschool en de voetbalvereniging. Ook andere voorzieningen zijn perfect bereikbaar met de auto of op de fiets. In de nabije omgeving vind je winkelcentrum Zuid Zwolle, de Wijthmenerplas en Golfclub Zwolle. Ook Zwolle zelf ligt op fietsafstand. Alles vlakbij dus.

Vrijstaand, op een hoek of er tussenin?
Het Buyten van Wijthmen biedt volop keuze
Wonen zoals jij dat wilt; het kan in Het Buyten van Zwolle. In totaal komen er ca. 117 woningen met voor ieder wat wils. Een speelse opzet, riante kavels en een grote diversiteit aan woningtypen maken kiezen straks nog moeilijk. Vrijstaand, op een hoek of er juist tussenin?

Ik. Jij? Wij(thmen)!
Meld je nu aan als belangstellende
Of je nu starter, doorstromer of senior bent. En of je al in Wijthmen woont of uit Zwolle komt… iedereen voelt zich direct thuis in Het Buyten van Zwolle. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws ontvangen? Meld je dan aan als belangstellende en vul de woonwensen enquête in.

Locatie