038 - 741 0 741

De Weezen

Zwolle , Weezenlanden Noord

€595.000 - €1.065.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
30

Omschrijving

JAMES

De verkoop van James is gestart! Je kunt nu doorgeven wat jouw favoriete 'stukje' James is en waar jij jezelf wel ziet wonen. Ga je voor een schitterend uitzicht en kies je een van de plekjes op de bovenste verdieping? Of zit je liever dicht aan de grond in het groen, bij alle benodigde voorzieningen?

Lijkt het jou ook heerlijk om in James te wonen? 
Kom dan donderdag 29 juni a.s. naar het VERKOOPEVENT. Dan vertellen we je alles over James en kun je je officieel inschrijven voor jouw favoriete penthouse of appartement. We helpen je hier graag bij. Twijfel je nog tussen meerdere appartementen? We nemen graag je twijfel weg, maar je hebt ook de mogelijkheid om meerdere favorieten aan te geven.
Het verkoop event vindt plaats in het informatiecentrum van De Weezen van 16:00 tot 19:30 uur. Je vindt het informatiecentrum op de hoek van de Schuurmanstraat en Luttenbergstraat te Zwolle.

Bekijk alle verkoopinformatie en de procedure op de projectwebsite.

Karaktereigenschappen James

23 meter en 6 verdiepingen hoog
24 appartementen (± 100 m², koop)
6 penthouses (± 180 m², koop)
2 commerciële ruimtes
Privéparkeerplaats in garage
Energiezuinig
Sedumdak met zonnepanelen

Bekijk alle verkoopdocumentatie op de projectwebsite.


De Weezen familie: Amelie, James, Floris en Nova...
Even voor de duidelijkheid: Amelie, James, Floris en Nova zijn niet de namen van 4 mensen, maar van gebouwen. Samen met de 11 andere leden van de familie Van de Weezen gaan deze 15 gebouwen in de loop van de jaren De Weezen vormen, een wijk die in totaal uit circa 500 sociale huurwoningen, vrije huurwoningen en koopwoningen zal bestaan. Deze woningen variëren van (starters)appartementen tot gezinswoningen en penthouses. Ondanks de diversiteit hebben Amelie, James, Floris, Nova en de rest van de gebouwen ook een belangrijke overeenkomst: we plaatsen ze in een groen, parkachtig gebied. Waarin water een grote rol speelt. En dat tegen de historische binnenstad van Zwolle ligt. 

Het nieuwe plan De Weezen is ruim en groen opgezet met veel aandacht voor biodiversiteit en duurzaamheid. Een plek waar iedereen straks met plezier kan wonen, werken, ontmoeten en ontspannen. Diverse gebouwen krijgen op hun begane grond een commerciële voorziening. Verspringende rooilijnen en bouwhoogtes zorgen voor een dynamische uitstraling. Het parkeren gebeurt in parkeergarages en er is veel aandacht voor water en natuur. Tussen de gebouwen bevinden zich een buurtpark en twee groene binnenhoven die ruimte bieden aan ontmoeting en ontspanning.

Voor iedereen
De Weezen is een plek die u verwelkomt. Niet alleen om te wonen, maar ook om te wandelen, te sporten, of van de zon te genieten op een bankje aan het water. Een plek om even te blijven hangen op uw route naar de stad, ook als u dat misschien niet eens van plan was. Er komen bankjes, buurttafels en zittrappen die u uitnodigen om een praatje te maken en te genieten van het groen.

Locatie