038 - 741 0 741

Carre in de Tippe

Zwolle

€246.500 - €381.550 v.o.n.

Status
Binnenkort in verkoop

Woningen
30

Woonoppervlak
56-98m2

Kaveloppervlak
40-115m2

Omschrijving

In de nieuwe wijk De Tippe realiseert Nikkels in totaal 30 koop- en 17 huurwoningen. Carré ligt aan de noordzijde van De Tippe en vormt een besloten wooncarré, met een gezamenlijke groene buitenruimte in het midden.

Nu in verkoop, inschrijven kan tot 8 april 12:00 op de projectwebsite!

In totaal komen in het project Carré de volgende woningtypes:

12 eengezinswoningen
In het plan worden 12 koopwoningen gerealiseerd. Dit zijn betaalbare en middeldure woningen, bestaande uit twee of drie verdiepingen met een eigen ruime tuin.

18 rug-aan-rug woningen
In het plan worden 18 rug-aan-rug woningen gerealiseerd. Dit zijn betaalbare woningen, die bestaan uit drie verdiepingen en worden met de rug naar elkaar toe gebouwd. De woningen hebben aan de voorzijde een eigen tuin.

De sociale huurwoningen zijn van SWZ, deze uitgifte gaat via de Woningzoeker.

WONEN IN DE TIPPE – STADSHAGEN
De Tippe wordt een unieke buurt in Stadshagen. Hier zullen binnenkort zo’n 1300 woningen gebouwd worden, verdeeld over drie buurtschappen. Ruimte voert de boventoon, met volop mogelijkheden om te wonen, werken, en ontspannen. Het wordt een plek waar zowel jong als oud hun thuis zullen vinden, waar je woont met aandacht voor je buren. Nog meer dan de charme van een dorp: dat maakt De Tippe speciaal.

De Tippe bevindt zich aan de rand van Zwolle, grenzend aan bestaande wijken zoals Stadshagen en Westenholte, met uitzicht op het uitgestrekte IJssellandschap. De wijk zal uitstekend bereikbaar zijn en toch dichtbij het bruisende centrum van Zwolle liggen. De woningen van nieuwbouwproject Carré liggen in buurtschap De Stedelijke Radialen.

Woningtypes

Locatie

Prijslijst