Aangesloten makelaars

Woonfabriek Zwolle is een samenwerkingsverband tussen onderstaande makelaars: 

Woonaccent van Dorsten Makelaars

Welkom bij Woonaccent Makelaars Van Dorsten

Actief, betrokken en deskundig

Dat is waar wij voor staan. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen bepalen we samen hoe we de aankoop of verkoop van uw huis gaan doen.
Het verkopen van een woning begint bij het bepalen van de waarde. Wij bieden een gratis waardebepaling met verkoopscan om de verkoopkans van uw woning te vergroten.
Wij zijn ervan overtuigd uw woning succesvol te kunnen verkopen.

De kracht van landelijk, de kennis van lokaal

Woonaccent Makelaars zijn gespecialiseerd in het aankopen, taxeren en verkopen van huizen. Wij hebben meerdere kantoren verspreid over heel Nederland. Deze samenwerking heeft grote voordelen met betrekking tot naamsbekendheid. Naast kennisuitwisseling tussen onze makelaars, vinden wij ook makkelijker kopers uit andere provincies.

Wist u bijv. dat 20% van de verhuisbewegingen buiten de eigen regio plaatsvinden? Bij Woonaccent worden actieve zoekers die graag naar een andere provincie of gemeente willen verhuizen, bereikt door onze vestigingen.

ten Hag Makelaars & Financiële dienstverlening

Met 50 jaar ervaring en zeven vestigingen in de grote steden in de regio Oost-Nederland mag ten Hag inmiddels gezien worden als een begrip in deze streek. Als dé dienstverlener in de wereld van makelaardij en financiële dienstverlening. En daar zijn we trots op.

Het gaat bij ons om meer dan alleen een sterke en veelomvattende dienstverlening. Wat ons uniek maakt is de combinatie tussen kennis en persoonlijke aandacht. Een combinatie die voor u het verschil maakt. Met persoonlijke aandacht bedoelen we veel meer dan alleen een goede service; wij begrijpen het belang van betrokkenheid, betrouwbaarheid en het opbouwen van duurzame relaties. Met andere woorden: u kunt van ons dezelfde aandacht verwachten in ons specialisme en onze expertise als op het intermenselijk vlak. Naast kennis en ervaring hebben we door de jaren heen een zeer uitgebreid professioneel netwerk opgebouwd. ten Hag makelaarsgroep is gespecialiseerd in woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en vastgoedmanagement. ten Hag financiële dienstverleningsgroep is specialist op het gebied van hypotheek-, verzekerings-en pensioenadviezen.

Ongeacht de diensten die u bij ons wenst af te nemen kunt u altijd van ons verwachten dat wij ons ten volste inzetten om uw belangen te behartigen. Een nuchtere kijk op de zaken met een pro-actieve houding maakt dat we u – nu en in de toekomst – op persoonlijke wijze de ondersteuning bieden waarvan u uiteindelijk de vruchten plukt. Met 7 vestigingen en ruim 100 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers kennen wij sinds de start een onophoudelijke groei, waarbij de ontwikkeling van onze expertise voorop staat.

Rodenburg Makelaars

Rodenburg Makelaars Zwolle is één van de drie vestigingen van Rodenburg Makelaars. Wij helpen particulieren én bedrijven bij het realiseren van een woonwens danwel zakelijke wens in of nabij het dynamische Zwolle.

Daarnaast is Rodenburg Makelaars partner in twee vestigingen, waar alleen nieuwbouwwoningen worden verkocht; Nieuwbouwcentrum Apeldoorn en de Woonfabriek Zwolle. Wij maken met trots deel uit van Dynamis en zijn aangesloten bij de NVM.

Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring en onze uitgebreide educatie, welke jaarlijks wordt bijgehouden. Ons team bestaat uit de eigenaar/woningmakelaar en taxateur, een woningmakelaar, twee makelaars voor het bedrijfsmatige onroerend goed, een taxateur van bedrijfsmatig onroerend goed en drie dames in de binnendienst, waaronder tevens een assistent makelaar.

Met dit team behalen wij hoge tevredenheidscores onder onze klanten en onder de bezoekers van onze te koop staande woningen. Een grote stimulans om actief en gedreven te blijven! Wij leveren maatwerk, passend in de Zwolse markt.