Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Text

Beste ,

Je bent op zoek naar een nieuwe woning. Je schrijft je in op verschillende nieuwbouwplannen, maar helaas is er nog geen ideale woning gevonden. Je kijkt wel naar nieuwbouwplannen, maar eigenlijk zijn jouw woonwensen hierin niet volledig te vinden.

Wij geven jouw woonwensen graag door aan de ontwikkelaars die woningen ontwikkelen in Zwolle. Zij willen graag weten hoe jij wilt wonen! 

Wij zitten wekelijks met de ontwikkelaars om tafel en geven adviezen over nieuwbouwlocaties op basis van onze ervaringen, recente verkoopcijfers én op basis van jouw persoonlijke woonwensen. Dus laat ze zien!

Wie weet komt jouw ideale woning sneller dan je denkt...

Text

Nieuwbouw wordt persoonlijker


Droom je van een garage om te sleutelen aan je oldtimer? Misschien ben je een handige klusser en kom je ruimte te kort voor je gereedschap? 

Kortom, een grote wens voor een garage? Laat ons dan weten op welke plek je wilt wonen en in welke prijsklasse je zoekt. Zo kunnen de ontwikkelaars hun aanbod afstemmen op jouw wensen.

Text

Nieuwbouw is hot


Denk aan duurzaamheid. Denk aan je eigen stijl neerzetten. Denk aan betaalbaarheid. Nieuwbouw in Zwolle is hot en dat blijkt wel uit de lotingen en wachtlijsten. Je moet er op tijd bij zijn, anders loop je projecten mis. 

Niets meer missen? Schrijf je dan in bij de Woonfabriek en like ons op Facebook!

Text

Baden in (jouw) stijl


Wat is er nu fijner dan een badkamer die je zelf samenstelt? Lichte aardse tinten, of liever stoer met betonlook?

Kranen uit de muur of juist een grote regendouche vanuit het plafond? Koop je een nieuwbouwwoning, dan kan je dit zelf bepalen.

Dat wordt baden in luxe!

Text

Wel of geen projectkeuken?


Bij het ene project wordt de woning compleet met keuken aangeboden. Bij het andere project is de keuken exclusief. 

Vaak is een vooraf vastgestelde stelpost (te besteden bedrag) niet voldoende en moet er dus geld bij. Laat je de basiskeuken vervallen, dan krijg je maar weinig geld terug.

Toch heeft iedere ontwikkelaar zijn eigen voorkeur hierin, maar wat zou jij nou willen? Liever de prijs wat hoger en dan een volwaardige keukencheque? Of liever de prijs omlaag en de keuken exclusief? 

Text

Financiƫle check


Iedereen heeft woonwensen. Maar zijn ze ook haalbaar? De rente is nu laag en de opbrengst van je huidige woning is nu wellicht goed. Wat betekent dit nu voor jouw maandlasten wanneer je een nieuwbouwwoning koopt?

Via de Woonfabriek kan je gratis en vrijblijvend een financiële check doen met één van onze twee adviseurs. 

Text

LAAT JE STEM HOREN....


...dan kunnen wij jouw wensen meenemen in de toekomstige projecten.

Mis je iets in onze vragenlijst of heb je anderszins toevoegingen? Laat het ons weten!

Woonfabriek Zwolle - Assiesstraat 126 8011XV Zwolle
www.woonfabriekzwolle.nl