Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Text

Beste ,

Het is weer tijd voor Nieuwbouw Nieuwtjes. De dagen mogen dan wel korter worden, wij zitten niet stil gelukkig. We hebben weer de nodige nieuwtjes voor jullie. 

Text

Start verkoop Kleine Veer Dalfsen

Op de voormalige basisschoollocatie van het Kleine Veer in Dalfsen zijn 12 woningen ontwikkeld.  Het bouwplan ligt op loopafstand van het gezellige winkelcentrum en op loopafstand van de dijk langs de Vecht. 

Op 15 november a.s. start de verkoop in Theater de Stoomfabriek aan het Koninginneplein 2 te Dalfsen. U bent van harte welkom tussen 16:30 en 18:00 uur. 

Text

Grandeur

Tussenwoningen met royale tuinen en een bodemwarmtepomp. Geen gas, alleen maar electriciteit, die je deels ook nog zelf opwekt. Je houdt dus geld over voor andere leuke dingen! 

Aan de Weeverstraat in Breecamp Oost zijn momenteel nog 4 tussenwonigen beschikbaar. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op. Alleen de brochure afhalen mag ook, loop gerust bij ons binnen.

Text

Maisonettes Kop van Hoog

Zaterdagochtend, kopje koffie, croissantje, een Peperbus op schoot….. Met één blik op de enige echte Peperbus zie je dat het inmiddels al 10 uur is. Wat gaat het vandaag worden? Even de markt op om verse ingrediënten te halen voor het diner van vanavond of lopen vanavond even de stad in om ergens een hapje te gaan eten?

Wil je aanspraak maken op dit soort dilemma’s? Er zijn in het project Kop van Hoog nog een tweetal maisonettes vrij. 

Text

Financieel advies

Bij elke inschrijving op een nieuwbouwproject is een financiele toets gewenst. Vaak geeft dit ook voorrang bij een eventuele toewijzing. Laat u dus tijdig financieel toetsen. Dit kan natuurlijk vrijblijvend en kosteloos. 

Dit zijn Herman en Herman, onze hypotheekadviseurs. Steeds vaker krijgen wij de vraag wat nu wel of niet mee gefinancierd kan worden. Wat zijn nu de financiële voordelen van het kopen van een duurzame woning?

Herman Haak (links) en Herman Beernink kunnen bij dit soort vragen helpen. Zij kunnen toetsen wat geleend kan worden en wat de nieuwe maandlasten zullen worden. Ook kunnen ze adviseren over het financieren van eventueel meerwerk of dubbele lasten.

Onze makelaas kunnen een gratis waardebepaling geven van je huidige woning, dan is het plaatje helemaal compleet. 

Text
Woonfabriek Zwolle - Assiesstraat 126 8011XV Zwolle
www.woonfabriekzwolle.nl