Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Text

Beste ,

Spring is in the air! Wat een prachtig weer hebben we deze winter. Wij leven al helemaal in de lentesfeer. Het lijkt ook wel of we een grote schoonmaak hebben gehouden. Van een aantal projecten zijn nu ook de laatste woningen verkocht.

We zijn nu volop bezig met het project Frankhuis fase 8. Meer dan de helft is reeds mondeling verkocht. Binnenkort volgen er meer projecten, met name in Stadshagen. In onze volgende nieuwsbrief volgt meer informatie hierover.


Text

IN THE SPOTLIGHT: Stadsvilla's Eekwal


Wonen aan de gracht met inpandige privé parkeergarage en een zee van ruimte in de binnenstad van Zwolle, hier is het mogelijk.

Zelf je wensen invullen? Dat kan met hulp van achitect Rob Moritz van 19 Het Atelier. Zo stel je zelf jouw ideale en unieke woonhuis samen.


Text

Frankhuis fase 8 Galjoen


Frankhuis blijft een populaire locatie binnen Stadshagen, dat blijkt maar weer uit het laatste project. Inderdaad, echt het LAATSTE project in Frankhuis.

Alle woningen staan onder optie en inmiddels heeft al ruim de helft toegezegd te willen kopen. De eerste overeenkomsten worden dan ook deze  week al getekend.

Goed nieuws voor de bouw, maar uiteraard minder goed nieuws voor de reservekandidaten. We houden jullie op de hoogte van de voortgang.


Text

De Ambacht, appartementen


Op de fiets naar de stad, met vrienden een hapje eten en een borrel drinken. Daarna weer terug naar jouw wijk Stadshagen. Waar je dichtbij de winkels woont en in no-time langs het Zwarte Water geniet van de zon. 

Voorin Stadshagen aan de Klokkengieterlaan worden ideale startersappartementen ontwikkeld. Wil je hierover niks missen, schrijf je dan dan nu alvast in!


Text

NIEUW!


Wat is er nou feestelijker dan een springkussen op jouw buurtfeest, familiedag, straat bbq of evenement van jouw (sport-) vereniging. 

Ons springkussen kan je GRATIS gebruiken! Reserveren kan door te bellen, maar wacht niet te lang, de agenda begint langzaam gevuld te raken. 


Text

Woonfabriek adviseert


In Zwolle staat heel wat te gebeuren op woongebied. Voor enkele specifiek wijken zullen wij binnenkort een enqûete huis-aan-huis versturen. Iedereen die ons nog niet online volgt, willen we ook graag betrekken bij de nieuwbouwplannen in 'hun' wijk.

Wij analyseren de wensen en koppelen dit terug aan de ontwikkelaars. Wie weet tref je ons dus binnenkort in je brievenbus!


Text

Team


Het team van de Woonfabriek staat graag voor je klaar met al je vragen over nieuwbouw in en rondom Zwolle. Maar we kunnen je ook helpen met:

- gratis waardebepaling eigen woning;
- taxatie eigen woning t.b.v. oversluiten   hypotheek, aanvraag verbouwing of   aankoop van een bestaande woning;
- hypotheekadvies, ook bij aankoop van een bestaande woning.

Kortom, alles onder één dak, wel zo prettig.

We adviseren je altijd GRATIS en VRIJBLIJVEND, dus kom gerust eens bij ons langs!

Woonfabriek Zwolle - Assiesstraat 126 8011XV Zwolle
www.woonfabriekzwolle.nl