Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Text

Beste ,

Er komen een aantal nieuwe projecten in verkoop, waarvan onlangs de eerste beelden online zijn gezet. Wij zijn mega enthousiast over de unieke ontwerpen op onder andere de Terpen in Breecamp Oost. Ook de woningen in Wijhe aan de gezellige Enkweg zien er goed uit en bieden veel mogelijkheden, bijvoorbeeld aangebouwde garage en/of een garagebox achter de woning.

Voor beide projecten kun je je nu inschrijven, wij houden je dan op de hoogte over de start van de verkoop of als er meer informatie beschikbaar is.

Liever een luxueus appartement, type maisonette, in het historische centrum van Zwolle? Deze woning is recent opnieuw in verkoop gekomen en maakt onderdeel uit van het bouwplan De Blijde aan de Blijmarkt.

We lichten ze graag kort toe....


Text

Enkweg, Wijhe


Wijhe is een idyllisch dorp aan de IJssel met een rijke historie, wat terug te zien is in het gezellige centrum. Alle voorzieningen zijn op loop danwel fietsafstand te vinden vanaf de Enkweg. Een dagje winkelen? Zwolle en Deventer bereik je in een mum van tijd. Ook stopt de intercity twee maal per uur.


Text

Breecamp, type Hertogin


In Breecamp worden twee woningtypes gebouwd op twee terpen. Een soort verhoging midden in een groenstrook. Rondom is er prachtig uitzicht, waaronder  over de Mastenbroekenpolder.

Type Hertogin kenmerkt zich door een eigentijdse hoge woning. Wie wil er geen zee van ruimte met een weids uitzicht?


Text

Breecamp, type Barones


Type Barones, net als type Hertogin, verwijzend naar het verleden van dit gebied met een grote Havezathe, zal herrijzen op de zuidelijk gelegen terp. 

De moderne architectuur is een lust voor het oog! Beide types maken diverse indelingsvarianten mogelijk. 


Text

De Blijde, Penthouse Blijmarkt


Op een fantastische locatie aan de Blijmarkt in het historische centrum van Zwolle, wordt dit luxe en riante penthouse gerealiseerd. Je stapt de deur uit en wordt direct omgeven door culturele hotspots, gezellige horecapleinen en mooie monumenten. Parkeren doe je inpandig op je eigen plek en zonnebaden kan op het dakterras. Dit appartement heeft een eigen opgang en is met de lift bereikbaar.

 


Text

Jip de Huismus


Woonfabriek Zwolle is een NVM kantoor en dat heeft zo haar voordelen. Niet iedereen is zich daarvan bewust en daar gaat Jip verandering in brengen.

'Jip is gek op huizen, vliegt dag in dag uit over de daken van Nederland en heeft daardoor letterlijk en figuurlijk een perfect overzicht van het huizenaanbod.'

Je zal Jip de Huismus gaan tegenkomen in diverse campagnes van de NVM. 


Text
Woonfabriek Zwolle - Assiesstraat 126, 8011 XV Zwolle
www.woonfabriekzwolle.nl