Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Text

Fijne paasdagen!

 

Beste 

Namens het team van Woonfabriek Zwolle wensen we jou hele fijne paasdagen! Aan het weer zal het in ieder geval niet liggen!

Neem tussen de zonnestralen door nog wel even de tijd voor onze nieuwsbrief......want er staan weer een aantal leuke projecten op stapel!

Ons kantoor is tweede paasdag gesloten, maar dinsdag staat de koffie weer voor je klaar en helpen we je graag verder.

Team Woonfabriek Zwolle  

 


Text

Ik. Jij? Wij(thmen)!

Er zijn van die plekjes in Nederland waar je je meteen thuis voelt. Zoals in Wijthmen, een klein dorp onder de rook van Zwolle. Midden in het groen, maar met alle voorzieningen vlakbij. Hier verrijst Het Buyten van Zwolle.

Een fraai nieuwbouwproject met ca. 100 woningen; van vrijstaande koop tot sociale huur in verschillende prijsklassen. Duurzaam, comfortabel en eigentijds. Hier woon jij op je best en wil je nooit meer weg!

Het duurt nog even voordat deze woningen daadwerkelijk in verkoop komen (2020) maar aanmelden via de projectwebsite kan al wel vast!


Text

4 pareltjes aan het Akkerbergplein

De locatie is top, de architectuur is fraai en de ruimte in deze twee onder één kap woningen is fantastisch! Eén klein nadeeltje; het zijn er maar vier!

Binnenkort komen deze twee onder één kapwoningen aan het Akkerbergplein (De Hoven Stadshagen) in verkoop! Een buitenkans als het aan ons ligt... Dus houd onze website in de gaten voor meer informatie.

 

Text

Text

Op loopafstand van onze bruisende binnenstad!

Een kleine teaser...Veel kunnen we er nog niet over kwijt maar ben je op zoek naar een klein appartement op loopafstand van onze bruisende binnenstad? Haak dan bij ons aan door ons te volgen op facebook of schrijf je in op onze website en vul je woonwensen in.

Binnenkort kunnen we je meer vertellen over deze locatie!

 


Text

Kleine Veer Dalfsen

Kies je voor Kleine Veer dan kies je voor sfeervol wonen nabij het dorpshart van Dalfsen! Dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand van het centrum maar Dalfsfen is ook rijk aan water, groen en historie.

De woningen staan op ruime kavels met meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen erf of voor de deur. Ideaal voor gezinnen, maar ook voor senioren dankzij de levensloopbestendige optiemogelijkheden.

Er is nog een aantal bouwnummers beschikbaar! Bel met ons kantoor of stuur een e-mail en we vertellen je er alles over!


Text

Koningsdag

Op Koningsdag zijn we natuurlijk druk met koekhappen, toiletpot gooien, volkdansen en zitten we met onze hele hebben en houden op een kleedje:) 

Je begrijpt het... ons kantoor is dan gesloten! Maandag 29 april 2019 staan we weer voor je klaar!

Fijne Koningsdag!

Woonfabriek Zwolle - Assiesstraat 126, 8011 XV Zwolle
www.woonfabriekzwolle.nl