Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Text

Back to work :)

Beste 

De kampeerspullen zijn weer ingepakt, de koffer staat op zolder en de wekker gaat weer vroeg; voor een groot deel van ons is de vakantie nu écht voorbij :(

En mocht je tijdens de vakantie hebben bedacht dat het toch écht tijd is om te verhuizen dan praten wij je graag even bij over nieuwbouw in Zwolle en omstreken!

Team Woonfabriek Zwolle


Text

Kop van Zijltje

Starters opgelet!

Nog even geduld.......... maar in het laatste kwartaal van 2019 starten we met de verkoop van 12 compacte appartementen op loopafstand van onze bruisende binnenstad. 

Wil je de start verkoop niet missen? Schrijf je in en we houden je op de hoogte!


Text

Wonen op een terp!

Wonen op hoogte is wonen op een terp! Type Hertogin  is een royale woning met een unieke plattegrond, veel glas en een fraai uitzicht! 

Door de hoge mate van flexibiliteit in het plan kunt u zelf bepalen hoe u uiteindelijke wilt wonen. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze website en downoad de brochure. 

 


Text

Akkerbergplein (De Hoven)

4 riantie tweekappers met een zee aan ruimte, gelegen aan het Akkerbergplein. Het "plein" ligt in de reeds bebouwde deelwijk De Hoven en je vindt er groen, een waterpartij én een leuke speeltuin voor de kids! 

Er zijn momenteel nog twee woningen beschikbaar. Download hier alle informatie!


Text

Huren in Up-town!

Er zijn nog enkele huurappartementen beschikbaar, waaronder deze volledig gestoffeerde en gemeubileerde loft (Simon interieur). Plof maar neer, met uitzondering van het eten staat alles klaar :) Maar de binnenstad is vlakbij, dus  koken hoeft niet persé...

Bel ons kantoor voor meer informatie: 038-741 0741


Text

Woon Inzicht

Neem eens een kijkje op het platform Woon Inzicht........ Woon Inzicht is een initiatief  van de gemeente Zwolle. Op het online platform komen verschillende woongegevens samen; van de verhuizingen van en naar Zwolle tot nieuwe straatnamen, adressen en ook wijzigingen in gebouwen, maar ook inzichten over de woningmarkt, zoals vraag en aanbod van woningen. En uiteraard met de nodige informatie over nieuwbouw. 

Woonfabriek Zwolle - Assiesstraat 126, 8011 XV Zwolle
www.woonfabriekzwolle.nl