Alles onder één dak, compleet ontzorgd!

Hypotheekadvies

Voor het vinden van een hypotheek voor je nieuwbouwwoning kunnen wij een afspraak inplannen met onze hypotheekadviseurs Irene Kikkert of Herman Beernink. Zij kunnen je alles uitleggen over het hypotheekproces bij nieuwbouw en de financieringsmogelijkheden in jouw specifieke situatie.

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning spelen andere zaken een rol dan bij de aankoop van een bestaande woning. Het kan zo zijn dat je een financieel voordeel kan krijgen wanneer je een energiezuinig huis koopt. Ook speelt het meefinancieren van de afwerking van de woning mee, zoals de keuken, de badkamer, de tuin, enzovoorts. Gedurende de bouw beginnen de hypotheeklasten al te lopen naast je huidige woonlasten. De hypotheekadviseur kan op basis van jouw situatie en inkomen bekijken wat wél en wat níet meegefinancierd kan worden en zoekt uit waar je de beste voorwaarden en rentepercentages kunt krijgen. Zij werken samen met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Waardebepaling

Wil je graag een nieuwbouwwoning kopen, maar heb je momenteel ook al een koopwoning? Dan kunnen wij aangeven wat je eigen woning in de huidige markt zou kunnen opbrengen, fijn voor een compleet onderbouwd financieel plaatje.

Eén van onze makelaars van Rodenburg, ten Hag of Woonaccent Van Dorsten komt bij je langs om een waardebepaling af te geven en al eventueel het verkoopplan te bespreken. Bijvoorbeeld hoe om te gaan met de planning van het nieuwbouwproject, ga je je huis nú verkopen of pas als de nieuwbouwwoning bijna opgeleverd wordt? Uiteraard hangt dit samen met de financiële mogelijkheden.

Bij ons krijg je een compleet advies op maat om mee te nemen in je aankoopbeslissing. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de regio Zwolle?

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken