Status
Toekomstig (verkoop )
Types
0
Woningen
1
Plaats
Zwolle

De Ambacht

Ontspannen wonen in een groene en levendig buurt. Het winkelcentrum Stadshagen is vlakbij en met de fiets sta je binnen tien minuten in de historische binnenstad van Zwolle. Na het werk een stukje wandelen of hardlopen? Dan is een blokje door het Twistvlietpark of langs het Zwarte water ideaal. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen op loop- fietsafstand. Je eigen plek aan de rand van de stad.

Aan de Klokkengieterlaan worden 32 moderne tweekamer en 4 driekamer appartementen ontwikkeld met op de begane grond commerciële ruimtes. Tevens is op de begane grond ruimte voor het stallen van fietsen. Elk appartement heeft de beschikking over een inpandige berging bij de woning. Op je balkon is er alle ruimte om te ontspannen. Een aantal woningen heeft een eigen parkeerplaats. Verder is er om het gebouw parkeergelegenheid.
Altijd al je eigen plek willen hebben en alles naar je eigen smaak in willen richten? Dan is één van deze nieuwbouwappartementen iets voor jou. Tijdens de bouw van jouw appartement kan jij je alvast bezig houden met het kiezen van je nieuwe keuken, welke tegels je wil in de badkamer, welke vloer het beste bij je past en wat er op de muren komt. Basic, Scandinavisch of toch industrieel en stoer? Jij bepaalt!

Commerciële ruimten
Onder de appartementen is er ruimte voor bedrijvigheid. Ben je ondernemer en ben je geïnteresseerd in één van de commerciële ruimtes? Neem dan contact op met Rodenburg Makelaars via 038 422 22 22 of zwolle@rodenburg.nl.

Duurzaam en voorbereid op de toekomst!
De Ambacht wordt een energiezuinig gebouw wat op een milieuvriendelijke en duurzame wijze gebouwd zal worden. Belangrijk om te weten is dat het gebouw volledig gasloos zal zijn! De woningen worden door een warmtepomp verwarmd. Daarnaast wordt het gebouw voorzien van zonnepanelen.

Dit betekent een forse besparing op de maandelijkse energielasten!

Buurt
Het fijne aan dit project is dat de buurt al jaren bewoond wordt. De straten zijn ruim opgezet en in de omgeving is volop groen en water te vinden. De appartementen bevinden zich in het eerste deel van Stadshagen, waar de straatnamen verwijzen naar oude ambachten. Dit deel ligt tegen het Zwarte Water aan; je bent dan ook snel de wijk uit over de Mastenbroekerbrug. In het wijkwinkelcentrum is een groot aanbod van winkels te vinden. Ook zorg- en sportvoorzieningen zijn aanwezig. Koffie met een vers belegd broodje of ’s avonds sushi eten met vrienden? Na slechts vier minuten fietsen ben je weer thuis.

Verkoop
De verkoop van de appartementen verloopt via Woonfabriek Zwolle, contact@woonfabriekzwolle.nl. De ontwikkeling is momenteel nog in volle gang. Zodra de verkoop gaat starten, brengen we je uiteraard op de hoogte. Als je geïnteresseerd bent, schrijf je dan alvast in via deze website en volg de Woonfabriek op Facebook.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de regio Zwolle?

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken