Status
In verkoop
Prijzen vanaf
€ 534.500,- v.o.n.
Types
2
Woningen
7
Plaats
Zwolle

De Tippe, Watergaarde

De Tippe
Dit is de nieuwste buurt van de wijk Stadshagen. Stadshagen is een moderne, veelzijdige woonwijk met een aantal verschillende buurten. Die hebben allemaal een eigen karakter. Stadshagen is ideaal gelegen, met de binnenstad van Zwolle én de natuur in de IJsseldelta binnen handbereik. De voorzieningen zijn er goed geregeld: onderwijs, zorg, sport, winkels, openbaar vervoer en ruimte om te spelen, werken en te ontspannen. De Tippe komt aan de rand van Stadshagen, naast Westenholte en grenzend aan het weidse IJssellandschap en polder Mastenbroek.

Watergaarde
Het plan bestaat uit 35 stadsvilla's en 6 portiekwoningen, we hebben hier nog enkele woningen beschikbaar:

Erfzicht ligt aan de noordoost zijde van De Watergaarde en de woningen hebben de achtertuin gelegen op het zonnige zuidwesten. De voorgevel van dit blok verspringt en bestaat uit verschillend metselwerk waardoor het een speels karakter krijgt.
De 4-laags hoekwoning bnr 9 heeft een grote geïsoleerde berging in de tuin, met mogelijkheid voor tuinkantoor, de keuken en badkamer worden casco opgeleverd.

Groenzicht bestaat uit 8 woningen die aan het groene en autoluwe Tippepad liggen. De 8 woningen hebben 3 ruime woonlagen. Bouwnummers 16, heeft een woon-/werkfunctie en op de eerste verdieping de mogelijkheid voor kantoor aan huis. De keuken en badkamer worden casco opgeleverd.
Bouwnummer 19 wordt woonklaar opgeleverd met keuken, badkamer en toilet via Thuis de Showroom, vloeren, wandafwerking, trap schilderen en raambekleding en heeft een traditionele indeling met 5 slaapkamers op de verdiepingen.

Bloemzicht bestaat uit 6 stadse woningen met 3 woonlagen. De woningen liggen aan een prachtige groene oever en water. De woningen hebben 5 slaapkamers. Tussenwoning bnr. 25 en hoekwoning 28 (casco keuken en badkamer) zijn nog beschikbaar.
Bouwnummer 25 wordt woonklaar opgeleverd met keuken, badkamer en toilet via Thuis de Showroom en vloeren, wandafwerking, trap schilderen en raambekleding.

Waterzicht bestaat uit 7 prachtige 3-laags waterwoningen. De woningen grenzen direct met hun terras aan het water. Naast het terras aan de waterzijde hebben de huizen ook een privé tuin aan de andere zijde. Inclusief veranda. De woningentree ligt aan de gezamenlijke binnentuin. De keuken en badkamer worden casco opgeleverd.
Hoekwoning 29 en tussenwoning 34 zijn nog beschikbaar.

Alle woningen worden zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. Ze zijn energieneutraal (BENG 3), door optimale isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen. De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming en -koeling. Dankzij het ventilatiesysteem heb je altijd frisse en schone lucht in huis. Duurzaam én comfortabel!

Planning van de oplevering is eind dit jaar.

Graag vertellen we aan tafel wat de mogelijkheden zijn en tevens zijn er regelmatig kijkmomenten op de bouw.

Lees meer

Bekijk de website


Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
Erf 9 Hoekwoning 180 m² 141 m² € 654.000,- Beschikbaar
Bloem 25 Tussenwoning 167 m² 126 m² € 642.000,- Beschikbaar
Bloem 28 Hoekwoning 167 m² 132 m² € 595.000,- Beschikbaar
Groen 16 Tussenwoning 150 m² 124 m² € 534.500,- Beschikbaar
Groen 19 Tussenwoning 150 m² 124 m² € 592.000,- Beschikbaar
Water 29 Hoekwoning 159 m² 161 m² € 624.500,- Beschikbaar
Water 34 Tussenwoning 159 m² 154 m² € 599.500,- Beschikbaar

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de regio Zwolle?

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken