Status
Toekomstig (verkoop )
Types
7
Woningen
17
Plaats
Zwolle

Voorstererf

START VERKOOP 4 JUNI A.S.

Voorstererf
Op de locatie van de voormalige houtzagerij aan de Voorsterweg in Westenholte is dit bijzonder mooie project ontwikkeld. Er zijn diverse woningtypes ontworpen in moderne stijl, met de sfeer van weleer. Een kleine knipoog naar de houtzagerij.

Bijna alle woningen in het plan verschillen van materialisering, vorm en karakter. De woningen, die ontworpen zijn door De Bruin architecten uit Zwolle, beschikken over hoogwaardige materialen, indak-zonnepanelen en een eigen individuele bodemwarmtepomp. De woningen die in de karakteristieke houtzagerij komen, zullen voorzien worden van een lucht-water warmtepomp.

Planning
Momenteel loopt het traject van de bestemmingsplanprocedure en in een latere fase de aanvraag voor de omgevingsvergunning. Deze procedures kunnen invloed hebben op de verdere planning en de start van de bouw en het inkopen van arbeid en materialen. We zullen volgende maand, 4 juni a.s., in verkoop gaan en daarna zo spoedig mogelijk de bouw opstarten.

Inschrijven
Wil je niets missen, schrijf je dan in op de projectwebsite, we houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen. Pas vanaf de start van de verkoop zal alle verkoopdocumentatie beschikbaar zijn. Vanaf dan wordt Funda per type bijgewerkt en is ook hier alle informatie te vinden.

Om op de hoogte te blijven van álle nieuwbouw in Zwolle, is het raadzaam een woonaccount aan te maken op de site van Woonfabriek Zwolle. Laat dan ook je woonwensen achter!

Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de regio Zwolle?

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken