Status
Verkocht
Types
2
Woningen
4
Plaats
Zwolle

De Commandeur

DE VERKOOP IS GESTART EN ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

RUIM & LUXE WONEN met uitzicht op de stadsgracht
Riant wonen in een moderne stadsvilla tegen de binnenstad van Zwolle aan, met een tuin én een parkeerplek op eigen terrein? Het kán in één van de vier nieuwe stadsvilla’s aan de Harm Smeengekade, op de plek van de voormalige brandweerkazerne. De woningen beschikken over maar liefst vier woonlagen met een woonoppervlak van 196 m² (!), een tuin én dakterras, en worden opgeleverd inclusief badkamer en luxe keuken. En dat alles op een unieke locatie met zicht op de stadsgracht, de binnenstad en de Peperbus. Zo luxe en stads wonen in Zwolle? Een kans die je zelden tegenkomt.

Inclusief vele extra’s
In de nieuwe stadsvilla’s woon je niet alleen heerlijk comfortabel, maar ook duurzaam en met oog voor de toekomst. De woningen zijn gasloos gebouwd en voorzien van uitstekende isolatie. De villa’s zijn hoogwaardig afgewerkt en worden opgeleverd inclusief vele extra’s zoals zonnepanelen, vloerverwarming op elke verdieping, een duurzame warmtepomp en een Bulthaup Keuken t.w.v. van € 13.000,-.

Indeling
De luxe stadsvilla’s hebben vier woonlagen. De keuken is gesitueerd op de begane grond en grenst aan de tuin van ca. 50 m2 aan de achterzijde van de woning. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met uitzicht over de gracht en de binnenstad. Op de tweede etage bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De bovenste etage biedt de mogelijkheid voor het realiseren van extra (slaap)kamers en geeft toegang tot het zonnige dakterras. De plattegronden van de begane grond, eerste en tweede verdieping zijn in basis bij alle woningen gelijk. De plattegronden van de bovenste verdieping verschillen. Optioneel zijn er diverse variaties in indeling mogelijk. Een werkruimte op de begane grond? Of een extra kamer op de eerste verdieping? De woning is aan te passen aan jouw persoonlijke wensen.

Vragen of meer weten? Neem contact op met Woonfabriek Zwolle.

Lees meer
Bekijk de website

Prijslijst

# Type Woonopp. Slaapkamers Prijs Status
1 C1 192 m² 3 - Verkocht
2 C1 192 m² 3 - Verkocht
3 C2 196 m² 3 - Verkocht
4 C2 196 m² 3 - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de regio Zwolle?

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken