Status
Toekomstig (verkoop)
Types
0
Woningen
1
Plaats
Zwolle

Zwartewaterzone

De ontwikkeling van Zwarte Waterzone
Zwarte Waterzone is in ontwikkeling. De ontwikkelaars hebben de droom om van de verouderde industrie- en recreatiehavens aan de groene rand van Holtenbroek een sfeervolle plek te maken waar iedereen geniet van wonen, werken en recreëren. Het plan wat nu wordt gemaakt, verbetert de situatie en geeft de oevers van het Zwarte Water een nieuwe toekomst.

Via deze url zie je een samenvatting van het vastgestelde Stedenbouwkundig ontwikkelplan: https://www.nieuwbouw-zwartewaterzone.nl/nieuws/stedenbouwkundig-ontwikkelplan-herontwikkeling-zwarte-waterzone-vastgesteld

Zwolle groeit hard en daarmee wordt de vraag naar woningen groter. Met Zwarte Waterzone hopen de ontwikkelaars de stad met zo’n 280 woningen te verrijken. Maar hoe zien we nou de toekomst van Zwarte Waterzone en kun je hier straks alleen wonen of komt er meer? En wat is de planning? Daar geven we je met plezier antwoord op. Te beginnen met onze toekomstdroom voor Zwarte Waterzone.

Onze toekomstdroom voor Zwarte Waterzone?
Wandel straks langs de groene oevers en geniet van de rust die je hier ervaart. Dat de Zwolse binnenstad op maar 8 minuten fietsafstand ligt, kun je je bijna niet voorstellen. Vanuit het plan heb je verrassende doorkijkjes naar het water. Op diverse plekken komen er gezellige horeca, werkplekken en is er alle ruimte om leuke dingen te doen. De variatie aan huizen is groot en datzelfde geldt voor iedereen die hier woont, werkt en de plek bezoekt. Hier vinden mensen met allerlei verschillende achtergronden elkaar. Met deze transformatie krijgt Zwolle er een uniek leefgebied bij waar je je snel thuis voelt.

Wat staat de ontwikkelaars te doen?
Voor deze toekomst te realiseren is, is er werk aan de winkel. Achter de schermen werken hun een visie uit in een stedenbouwkundig ontwikkelplan. Dat doen zij heel zorgvuldig op basis van de feedback die ze kregen én in samenspraak met de gemeente. Ze snappen namelijk dat verandering spannend kan zijn als je je betrokken voelt bij de buurt. De ontwikkelaars zijn ervan overtuigd dat deze verandering veel mensen blij gaat maken. Vanuit die focus zetten zij hen in om hier een fantastische plek te creëren. Een thuishaven waar in veel opzichten het beste van twee werelden samenkomt. Water en groen, rust en reuring, oud en nieuw, wonen en werken, recreatie en horeca.

Voor meer informatie, zie https://www.nieuwbouw-zwartewaterzone.nl/ en schrijf je in!

Lees meer

Bekijk de website


Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de regio Zwolle?

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken