Status
In verkoop
Prijzen vanaf
€ 340.000,- v.o.n.
Types
1
Woningen
3
Plaats
Nieuwleusen

De Kerkenhoek (De Viersprong)

Alleen appartement met bouwnummer 24 is nog beschikbaar!

In de 'Kerkenhoek' in Nieuwleusen, in het centrum gelegen, worden deze 20 nieuwe appartementen gebouwd. Je leest het goed. De bouw is al begonnen. De verwachte oplevering is najaar 2021. Op loopafstand van de winkels, de markt op zaterdag en de bushalte naar Zwolle, zijn appartementen ontwikkeld waar voorheen Grand café De Viersprong stond. Dit Grand café zal op de oude locatie terug komen.

Het geheel is gesloopt en zal volledig nieuw, naar de huidige duurzame bouweisen, gebouwd worden. De appartementen liggen op de begane grond, de eerste en tweede verdieping en beschikken o.a. over een eigen parkeerplaats, een berging, een lift, vloerverwarming, een warmtepomp (gasloos) en zonnepanelen. De laatste beschikbare appartementen hebben circa 95 m² woonoppervlak en beschikken over twee slaapkamers.

De Kerkenhoek is de benaming van een van de oudste kruispunten van Nieuwleusen, vanwaar voorheen de oude zandweg naar Zwolle liep. Dit is nu het Westeinde. De historie is dan ook goed te zien bij de omliggende panden, het Palthebos met het Palthemusuem, de Grote kerk en de oude rode beuken langs het Westeinde. Dit is één van de mooiste plekjes van Nieuwleusen!

Wil je meer weten over dit project of de actuele beschikbaarheid, neem dan contact met ons op.

Lees meer

Foto's

1 / 3

Prijslijst

# Type Woonopp. Slaapkamers Prijs Status
1 Appartement 95 m² 2 - Verkocht
24 Appartement 95 m² 2 € 340.000,- In Optie
28 Appartement 95 m² 2 - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de regio Zwolle?

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken