Status
Toekomstig (verkoop )
Types
0
Woningen
35
Plaats
Zwolle

Thuis in de Tippe

De Tippe gaat binnenkort van start!

Groen en water, maak kennis met de plannen:
De afgelopen periode heeft de ontwikkelaar niet stilgezeten en zijn zij druk bezig geweest met het eerst veld dat in de Tippe in verkoop gaat. Veel mensen hebben hun woonwensen aan hen doorgegeven via de projectwebsite en deze woonwensen zijn vertaald in dit plan. Vol enthousiasme presenteert de ontwikkelaar het eerste deelplan in de Tippe aan jullie!

Het project ligt centraal in De Tippe in het buurschap Stedelijke Radialen. In dit buurschap is veel ruimte voor bewonersinitiatieven en het combineren van wonen en werken. De woningen worden 3 tot 4 verdiepingen en liggen rond een gezamenlijke binnenplaats.

Het eerste deelplan heeft veel kwaliteiten. In het plan komen water en groen samen. Aan de ene kant liggen de woningen aan het water waardoor je prachtig uitzicht hebt en een lekker terras aan de waterkant. Aan de andere kant liggen de woningen aan de groene, parkachtige fietsroute van de Tippe. Alle woningen zijn rondom een gezamenlijke binnentuin gelegen. In deze binnentuin zijn voldoende parkeerplaatsen voor de bewoners maar is ook veel ruimte voor groen.

De binnentuin heeft veel verschillende beplanting en gezellige plekjes waar je kunt zitten. Een oase van rust waar je lekker kunt ontspannen, een praatje maakt met je buren en een fijne plek waar kinderen vrij kunnen spelen. De plannen voor de binnentuin zijn slechts een idee! De definitieve inrichting van de tuin willen we samen met de toekomstige bewoners gaan bepalen (in co-creatie). Het plan bestaat uit ca. 35 stadswoningen die 3 of 4 woonlagen hebben en dus veel leefruimte bieden.

De planning is om deze zomer met de woningen in pre-sale te gaan. Wat dit betekent en wat de precieze datum van de pre-sale wordt, zullen we op tijd communiceren via de projectwebsite en de nieuwsbrieven. Heb je je nog niet aangemeld? Dit kan op de projectwebsite.

Bron: https://www.thuisindetippe.nl/nieuws/groen-en-water/

Lees meer
Bekijk de website

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de regio Zwolle?

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken