Status
Toekomstig (verkoop)
Types
0
Woningen
20
Plaats
Zwolle

De Tippe, Houterf te Zwolle

De Tippe

Houterf
Houterf bestaat uit 20 moderne woningen in een dorpse setting. Natuurlijke materialen, veel groen en een gezamenlijke binnentuin.

Houterf is het tweede deelplan in De Tippe dat van start gaat. Hier bouwen we 15 moderne rijwoningen, vier stoere twee-onder-één-kappers en een ruime vrijstaande woning. Met elkaar vormen deze 20 woningen een gezellig woonhofje, met in het midden een gezamenlijke binnentuin. Houterf gaat eind mei in verkoop!

Een ruime achtertuin, parkeerruimte in de binnentuin en rustige straatjes waar de kinderen onbezorgd tikkertje spelen of een balletje trappen. In Houterf krijg je meteen dat huiselijke dorpsgevoel. Alles in Houterf is groen opgezet. Van de gezamenlijke binnentuin met vrolijke bloemen en planten tot het sedumdak van je eigen berging. Hier is de natuur je beste buur.

Of je nou kiest voor een ruime twee-onder-een-kapper, de vrijstaande woning of een van de 15 moderne rijwoningen, jij geniet iedere dag van optimaal wooncomfort. Jouw woning telt drie of vier slaapkamers, is energieneutraal en compleet afgewerkt met een luxe keuken en een droom van een badkamer die je uit mag zoeken in onze eigen showroom.

Ook aan de buitenzijde is de woning hoogwaardig afgewerkt. Van de stoere houten gevelbekleding en de zonnepanelen op het dak tot de ruime berging en de pergola in je voortuin. Om van jouw nieuwe huis helemaal jouw thuis te maken, bieden we je verschillende opties aan. Wat dacht je van een dakkapel of een uitbouw? De keuze is aan jou.

Lees meer

Bekijk de website


Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de regio Zwolle?

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken