Status
Archief
Types
2
Woningen
15
Plaats
Zwolle

Houterf, de Tippe

20 woningen in het project Houterf gaan vanaf 31 augustus in verkoop!

De online verkoop start woensdag 31 augustus 9.00 uur en sluit zondag 4 september 21.00 uur. Via de projectwebsite kun je een account aanmaken en je voorkeuren doorgeven. Tevens vind je daar de verkoopvoorwaarden en het aankoopproces. Lees beide goed door! Dan weet je precies hoe het verkoopproces verloopt en wat er van je verwacht wordt bij een inschrijving.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met één van de verkoopadviseurs, zij zijn te vinden op de projectwebsite.

De Tippe
Of je nu alleen bent of met z’n tweeën, één of meerdere kinderen hebt. De Tippe heeft voor ieder wat wils door veel variatie in type, grootte en uitstraling van de woningen. Niet alleen duurzaam en gezond, maar ook een plek om even gezellig met je buren bij te kletsen. Door het vele aanwezige groen is het niet alleen een duurzame toekomstbestendige wijk voor mensen, maar ook voor dieren.

Houterf
Houterf bestaat uit 20 moderne woningen in een dorpse setting. Natuurlijke materialen, veel groen en een gezamenlijke binnentuin. Hier bouwen we 15 moderne rijwoningen, vier stoere twee-onder-één-kappers en een ruime vrijstaande woning. Met elkaar vormen deze 20 woningen een gezellig woonhofje, met in het midden een gezamenlijke binnentuin.
Een ruime achtertuin, parkeerruimte in de binnentuin en rustige straatjes waar de kinderen onbezorgd tikkertje spelen of een balletje trappen. In Houterf krijg je meteen dat huiselijke dorpsgevoel. Alles in Houterf is groen opgezet. Van de gezamenlijke binnentuin met vrolijke bloemen en planten tot het sedumdak van je eigen berging. Hier is de natuur je beste buur.

Of je nou kiest voor een ruime twee-onder-een-kapper, de vrijstaande woning of een van de 15 moderne rijwoningen, jij geniet iedere dag van optimaal wooncomfort. Jouw woning is energieneutraal en koop je inclusief warmtepomp en keuken & badkamer die je uit mag zoeken in Thuis de showroom. Prettige bijkomstigheid is dat de complete afwerking onder de SWK garantie valt. Ook aan de buitenzijde is de woning hoogwaardig afgewerkt. Van de stoere houten gevelbekleding en de zonnepanelen op het dak tot de ruime berging en de pergola in je voortuin. Om van jouw nieuwe huis helemaal jouw thuis te maken, bieden we je verschillende opties aan. Wat dacht je van een dakkapel of een uitbouw? De keuze is aan jou.

Lees meer

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
6 Spint Eindwoning 88 m² 116 m² - Verkocht
7 Spint Tussenwoning 88 m² 98 m² - Verkocht
8 Spint Tussenwoning 88 m² 98 m² - Verkocht
9 Spint Tussenwoning 88 m² 98 m² - Verkocht
10 Spint Tussenwoning 88 m² 98 m² - Verkocht
11 Spint Tussenwoning 88 m² 98 m² - Verkocht
12 Spint Tussenwoning 88 m² 98 m² - Verkocht
13 Spint Tussenwoning 88 m² 98 m² - Verkocht
14 Spint Eindwoning 88 m² 103 m² - Verkocht
15 Spint Eindwoning 88 m² 106 m² - Verkocht
16 Spint Tussenwoning 88 m² 103 m² - Verkocht
17 Spint Tussenwoning 88 m² 105 m² - Verkocht
18 Spint Tussenwoning 88 m² 105 m² - Verkocht
19 Spint Tussenwoning 88 m² 105 m² - Verkocht
20 Spint Eindwoning 88 m² 124 m² - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de regio Zwolle?

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken