Status
In verkoop
Prijzen vanaf
€ 299.900,- v.o.n.
Types
2
Woningen
2
Plaats
Dronten

"Berkenhof" Villapark Ketelhaven

De voorbereiding van de bouw van 5 UNIQ notariswoningen, gelegen op Villapark Ketelhaven in het buitengebied tussen Kampen en Dronten is in volle gang. Dit is jouw kans om zorgeloos een droomvilla op een unieke locatie op maat te laten bouwen. Je woning personaliseren samen met professionals, rekening houdend met jouw persoonlijke woonwensen, dát is wat wij bieden.

De woningen zijn gelegen aan de Berkenhof op Villapark Ketelhaven. Een park met ruim 200 woningen gesitueerd aan het Ketelmeer met meerdere voorzieningen, waaronder: jachthaven, openluchtzwembad, tennisbanen en parkbeheer. Daarnaast bezorgen de diverse bezorgdiensten voor boodschappen en pakketjes hier. Kortom een optimaal buitengevoel met de dagelijkse gemakken binnen handbereik.

Standaard zijn de woningen uitgevoerd in een levensloopbestendige variant met slaap- en badkamer op de begane grond en een compleet ingerichte eerste verdieping. Met een woonoppervlak van circa 151 m2 worden de villa’s gesitueerd op kavels variërend tussen de circa 629 en 953 m2. Naar wens kan de indeling en grootte aangepast worden naar eigen woonwensen, bijvoorbeeld: meer slaapkamers, een veranda of kantoorruimte.

Het opleveringsniveau kan ook op diverse manieren. Van casco – waarbij je zelf voor de afbouw zorgdraagt – tot turn-key – inclusief vloer- en wandafwerking, sanitair en keuken – of een gewenst niveau daartussenin.

• Voorbereiding bouw reeds gestart met uitvoering sonderingen, tekenwerk omgevingsvergunning, BENG-berekeningen, et cetera.
• 5 duurzame en energiezuinige woningen welke traditioneel worden gebouwd.
• Minimaal 10 zonnepanelen op het platte dak.
• Gebruik van onderhoudsarme materialen voor toekomstig gemak.
• Casco oplevering, sleutel klaar of alles daartussenin.
• Bouw onder architectenbegeleiding.

Het voor een Uniq ontwerp kenmerkend dak, zorgt ervoor dat de standaard zonnepanelen zo goed als onzichtbaar zijn vanaf de grond. Samen met een efficiënte warmtepomp zorgt dit voor een maximaal rendement. Dus duurzaam en energiezuinig, zonder afbreuk te hoeven doen aan het ontwerp. Met de huidige turbulente energiemarkt ook een comfortabel gevoel dat een groot gedeelte van de energiebehoefte zelf opgewekt kan worden.

De villa’s worden traditioneel gebouwd door Toolstra Bouwbedrijf uit Enkhuizen. Een kleine, flexibele aannemer met korte lijnen. Daarnaast hebben wij een aantal partijen geselecteerd die in de afbouwfase kunnen ontzorgen.

Een eigen huis bouwen, dat doe je met Uniq!

Spreekt villa Berk u aan maar wilt u de indeling van de woning aan uw persoonlijke wensen aanpassen? Geen enkel probleem, samen met onze architect en kopers-begeleider kunt u stap voor stap uw woning helemaal naar eigen idee vormgeven. Aan u de keuze.

Berkenhof, kavel 1 t/m 5 op Villapark Ketelhaven in Dronten
Ligging: nieuwbouw in een hofje tussen bestaande bebouwing
Duurzaam gebouwd met warmtepomp, zonnecollectoren en uitstekende isolatie
Gemeenschappelijk (met actieve VvE) verwarmd zwembad en tennisbanen
VvE bijdrage per maand, circa € 90,-
Nabij open vaarverbinding richting het IJsselmeer en het Markermeer
NS station binnen 8 minuten bereikbaar
Nabij het Suydersee shopping centrum
Centrale ligging in Nederland, binnen 1 uur op Schiphol airport

Verkoop
Ben je nieuwsgierig geworden, rijd dan vooral eens langs en proef de sfeer, het groen en de rust! De bouwlocatie is ten alle tijde te bezoeken.

Alvast meer weten? Bel, mail of kom gerust langs bij Woonfabriek Zwolle. Diverse downloads zijn te vinden op de website van Woonfabriek Zwolle.

Lees meer

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
3 Villa op kavel 3 141 m² - € 671.211,- Beschikbaar
3 Kavel 3 - 666 m² € 299.900,- Beschikbaar

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de regio Zwolle?

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken