Status
In verkoop
Prijzen vanaf
€ 699.000,- v.o.n.
Types
1
Woningen
5
Plaats
Dronten

Vijf notariswoningen Uniq

De voorbereiding van de bouw van 5 Uniq gelegen notariswoningen in het buitengebied tussen Kampen en Dronten is in volle gang.

Zorgeloos een droomvilla op maat laten bouwen? Dit is dé kans!
Je woning personaliseren samen met professionals, rekening houdend met jouw persoonlijke woonwensen, dat is wat wij bieden.

De woningen zijn gelegen aan de Berkenhof op Villapark Ketelhaven. Een park met ruim 200 woningen gelegen aan het Ketelmeer met meerdere voorzieningen, waaronder: jachthaven, openluchtzwembad, tennisbanen en parkbeheer. Daarnaast rijden de diverse bezorgdiensten voor boodschappen en pakketjes dagelijks rond. Kortom een optimaal buitengevoel met de dagelijkse gemakken binnen handbereik.

Standaard zijn de woningen uitgevoerd in een levensloopbestendige variant met slaap- en badkamer op de begane grond en een compleet ingerichte eerste verdieping. Naar wens kan de indeling en grootte aangepast worden naar eigen woonwensen: meer slaapkamers, veranda, kantoorruimte….

Het opleveringsniveau kan ook op diverse manieren. Van casco - waarbij je zelf voor de afbouw zorgdraagt - tot turn-key - inclusief vloer- en wandafwerking, sanitair en keuken - of een gewenst niveau daartussenin.

• Voorbereiding bouw reeds gestart met uitvoering sonderingen, tekenwerk omgevingsvergunning, BENG-berekeningen, et cetera.
• 5 duurzame en energiezuinige woningen welke traditioneel worden gebouwd.
• Minimaal 10 zonnepanelen op het platte dak.
• Gebruik van onderhoudsarme materialen voor toekomstig gemak.
• Casco oplevering, sleutel klaar of alles daartussenin.
• Bouw onder architectenbegeleiding.

Het voor een Uniq ontwerp kenmerkend dak zorgt ervoor dat de standaard zonnepanelen zo goed als onzichtbaar zijn vanaf de grond. Samen met een efficiënte warmtepomp zorgt dit voor een maximaal rendement. Dus duurzaam en energiezuinig, zonder afbreuk te hoeven doen aan het ontwerp. Met de huidige turbulente energiemarkt ook een comfortabel gevoel dat een groot gedeelte van de energiebehoefte zelf opgewekt kan worden.

De villa’s worden traditioneel gebouwd door Toolstra Bouwbedrijf uit Enkhuizen. Een kleine, flexibele aannemer met korte lijnen.
Daarnaast hebben wij een aantal partijen geselecteerd die in de afbouwfase kunnen ontzorgen.

Een eigen huis bouwen, dat doe je met Uniq!

Verkoop
De verkoop verloopt via Woonfabriek Zwolle. Iedere tweede zaterdag van de maand is de locatie zonder afspraak te bezoeken tussen 10:00 en 12:00 uur. De makelaar is dan aanwezig om alle gewenste informatie te verstrekken.

Ben je nieuwsgierig geworden, rijd dan vooral eens langs en proef de sfeer, het groen en de rust! De bouwlocatie is ten alle tijde te bezoeken, navigeer naar Boslaan 72 te Ketelhaven. Hier tegenover ligt het bouwterrein. Loop gerust een rondje en bekijk dan direct het zwembad.

Alvast meer weten? Bel, mail of kom gerust langs bij de Woonfabriek in Zwolle. Diverse downloads zijn te vinden op de website van Woonfabriek Zwolle.

Lees meer

Bekijk de websitePrijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
1 Notariswoning Uniq 151 m² 953 m² € 745.000,- Beschikbaar
2 Notariswoning Uniq 151 m² 926 m² € 745.000,- Beschikbaar
3 Notariswoning Uniq 151 m² 666 m² € 699.000,- Beschikbaar
4 Notariswoning Uniq 151 m² 629 m² € 699.000,- Beschikbaar
5 Notariswoning Uniq 151 m² 724 m² € 725.000,- Beschikbaar

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de regio Zwolle?

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken