Status
Binnenkort in verkoop
Types
0
Woningen
50
Plaats
Zwolle

StadsEiland - De Tippe

Groen wonen met stadse allure

Fraai gelegen aan het groene Weidepark ontwikkelt Janssen de Jong Projectontwikkeling een luxe wooneiland: StadsEiland. Het stoere ontwerp met een groene binnentuin bovenop de ondergrondse parkeergarage geeft dit kleinschalige project een echte stadse allure. De ligging midden in het groen en water van de Tippe biedt de toekomstige bewoners een aangename woonomgeving terwijl men per fiets, auto of trein ook binnen 15 minuten in de gezellige Zwolse binnenstad staat. De beste combinatie van groen en stad dus!

In StadsEiland komen 15 ruime stadswoningen (170-190 m2), 30 appartementen (65 m2 tot 185 m2) en 5 vrij indeelbare appartementen van 140 m2. Woningen en appartementen voor wie het nét even wat anders wil. Geen standaard indelingen, veel leefruimte en weinig onderhoud. Alle appartementen en stadswoningen krijgen grote privé-buitenruimtes en kunnen daarnaast gebruik maken van de gezamenlijke groene binnentuin met diverse ontmoetingsplekken. In StadsEiland kun je samen of privé buiten genieten, zonder zelf te hoeven tuinieren.

Net als de andere woningen in de Tippe is ook StadsEiland energiezuinig, gasloos en met extra veel PV-panelen om je eigen elektriciteit op te wekken. Ook aan de natuur is gedacht met de lang bloeiende binnentuin, groene taluds naar het water en extra ruimte voor groen in de plantvakken op de dakterrassen. Onder de binnentuin komt een systeem voor de opvang van regenwater zodat de daktuin ook in tijden van droogte mooi groen blijft. Daarnaast zijn nestkastjes voor vogels en vleermuizen verwerkt in het metselwerk van de gevel. Goed voor de biodiversiteit, zonder dat het overlast oplevert voor de bewoners.

15 stadsvilla's
De 15 stadvilla's zijn bij uitstek geschikt voor mensen die graag ruim wonen. Er is keuze uit 4 types met gebruiksoppervlaktes van 170 m² tot 190 m². De stadsvilla's hebben diverse buitenruimtes, een ontmoetingsterras aan de fraaie binnentuin, een privéterras aan het water en ook nog één of twee dakterrassen per woning.

De stadsvilla's hebben ruime woonkeukens op de begane grond, 4 of 5 slaapkamers en op de eerste verdieping een woonkamer met uitzicht. Via je eigen entree in de parkeerkelder kom je altijd veilig en droog thuis.

30 en 5 appartementen
De 30 appartementen van StadsEiland zijn verdeeld over 2 gebouwen. Er is een gebouwblok met 5 vrij indeelbare appartementen van ca. 140 m², waarbij elke verdieping één appartement is. Hier bepaal je zelf hoe je wilt wonen!

In het grotere gebouw van 8 bouwlagen zijn 30 appartementen variërend van 65 m² tot 185 m². Er is veel variatie met keuze uit 15 verschillende types met 2 tot 4 slaapkamers. Alle appartementen hebben een grote buitenruimte en kunnen ook gebruik maken van de gezamenlijke binnentuin.

Groen en gasloos
De woningen en appartementen zijn gasloos, zeer energiezuinig en met extra veel PV-panelen voor de opwekking van je eigen elektriciteit. Ook aan de natuur is gedacht met de groene binnentuin, groene taluds naar het water en extra ruimte voor groen in plantvakken op de dakterrassen. Er zijn zelfs nestkasten verwerkt in het metselwerkpatroon op de gevel. Goed voor de biodiversiteit zonder dat het overlast oplevert voor de bewoners.

Planning
StadsEiland is momenteel volop in ontwikkeling. De verwachting is dat het project in het voorjaar van 2023 in verkoop gaat. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite, zie de button rechts in beeld 'Bekijk de website'.

Lees meer

Bekijk de website


Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de regio Zwolle?

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken