Over Woonfabriek Zwolle

Het team van makelaars en nieuwbouwadviseurs is samengesteld vanuit drie bestaande makelaarskantoren in Zwolle. Met werkervaring in de vastgoedontwikkeling, verkoop en kopersbegeleiding, kunnen wij je allround adviseren en begeleiden.  Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk binnen de bouwsector. Je zal voornamelijk contact hebben met Kim, Tineke en Laura, maar ook de rest van het team is bekend met alle projecten.

Het team

Graag stellen we je voor aan het team van Woonfabriek Zwolle

Esther van Petersen

Commercieel binnendienstmedewerkster

Sinds september 2018 ben ik werkzaam bij Woonfabriek Zwolle als commercieel binnendienstmedewerkster.

Als eerste aanspreekpunt sta ik klanten te woord en help ik ze met vragen en adviezen bij het vinden van een nieuwbouwwoning. Blije en tevreden klanten die zich vertrouwd voelen, daar doe ik het voor!
Verder plan ik afspraken in voor de makelaars, stel koopcontracten op en zorg ervoor dat alles goed in de systemen verwerkt wordt. Kortom; zeer afwisselend werk en geen dag is hetzelfde!

Ik woon in Hattem (sinds begin dit jaar in een nieuwbouwwoning) en stap elke dag met veel plezier op de fiets naar mijn werk. Het is fijn om deel uit te maken van een jong en gezellig team.

Grote kans dat u mij treft als u contact opneemt met Woonfabriek Zwolle. Loop ook gerust binnen, ik help u graag en de koffie staat klaar!

Lees meer...
Stuur een e-mail


Kim van Rie

Nieuwbouwadviseur

Ik ben Kim van Rie, in 1977 geboren in Heerlen en na wat omzwervingen ben ik na mijn studie bij BAM Utiliteitsbouw in Groningen beland. Hier is mijn passie voor de bouw ontstaan. Met de overtuiging om de kloof tussen bouw en makelaardij te verkleinen, ben ik in 2003 bij Makelaardij Stadshagen gestart. Na een paar jaar heb ik de doorschuif gemaakt naar Meeùs en langs overnames en fusies (Hypodomus) ben ik inmiddels al weer een heel aantal jaren werkzaam binnen het team van Woonaccent Makelaars Van Dorsten. Hier heb ik de advisering van nieuwbouw verder uitgebreid met een duidelijke visie op de relatie met kopers én professionals in de markt: “Een goed voorbereid en doordacht project verkoopt zichzelf” waarbij uiteindelijk de klant bepaalt wat hij/zij koopt. Met die doelstelling ben ik elke dag bezig met mijn passie. Om zo samen met het verkoopteam, de nieuwbouwconsumenten te voorzien van hun droomhuis.

Lees meer...
Stuur een e-mail


Tineke Visscher

Nieuwbouwadviseur


Ik ben Tineke 37 lentes jong, geboren te Zwolle en al weer bijna 14 jaar werkzaam in de makelaardij. Als klein meisje was ik al gefascineerd door alles wat met huizen te maken heeft.
Dat ik praktisch ben opgegroeid op de bouwplaats van mijn ouderlijk huis heeft hier vast mee te maken! Bij een verkoopgesprek of samenwerking ga ik eerlijk, enthousiast en pragmatisch te werk. Dat past van nature het meeste bij mij.
Samen met mijn collega’s willen we dat mensen blij zijn met hun nieuwe woning en er nog jarenlang met veel plezier wonen!

Lees meer...
Stuur een e-mail


Laura van de Kerkhof-Meulenbelt

Nieuwbouwadviseur en Makelaar KRMT

Alles wat met wonen te maken heeft, vind ik leuk en heb ik altijd al leuk gevonden. Of het nu gaat om een grootschalige gebiedsontwikkeling of bezichtigingen doen bij bestaande woningen. Alles wat met wonen en onze woonomgeving te maken heeft, vind ik interessant. Vandaar mijn keuze om HBO Vastgoed & Makelaardij te gaan studeren met de specialisatie richting projectontwikkeling. Hierna ben ik ruim zes jaar als vastgoedontwikkelaar en verkoopmanager gaan werken bij een landelijke ontwikkelaar om later de overstap te maken naar de makelaardij en dan voornamelijk voor de advisering en verkoop in de nieuwbouwsector. Nu spreek ik rechtsreeks met de consument en zit ik aan tafel met vele ontwikkelaars om mee te denken en te adviseren over nieuwbouwprojecten in en rondom mijn eigen woonomgeving. Hoe leuk is dat! Ik zit als makelaar helemaal op mijn plek bij Rodenburg makelaars en Woonfabriek Zwolle.

Lees meer...
Stuur een e-mail


Herman Beernink

Hypotheekadviseur

Ik ben een ervaren financieel adviseur en begeleid u graag bij het bereiken van uw droom, namelijk het kopen van een mooie passende woning. Hierbij kijk ik niet alleen naar de hypotheek zelf, maar ook naar de betaalbaarheid daarvan, nu en in de toekomst! Alle zaken rondom de financiering van uw nieuwe woning worden door mij in kaart gebracht en duidelijk aan u verteld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Lees meer...
Stuur een e-mail


Herman Haak

Hypotheekadviseur

Sinds 2007 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening met een sterke focus op hypotheken en levensverzekeringen. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan met nieuwbouwfinancieringen in Utrecht (Leidsche Rijn) en Zwolle. Als adviseur breng ik uw financiële situatie en uw mogelijkheden duidelijk in kaart, zodat u op een goede en verantwoorde wijze keuzes kunt maken. Banken en verzekeraars zijn voor mij slechts leveranciers van de producten die nodig zijn om uw wensen en doelstellingen te bewerkstelligen. Samen met u werk ik aan uw nieuwbouw-hypotheek en uw financiële toekomst, waarbij het mijn doel is de door u gewenste situatie te bereiken en te beschermen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Mag ik uw adviseur zijn?

Lees meer...
Stuur een e-mail


Oscar van Schaverbeke

Makelaar RMT

Als makelaar ben ik al ruim 30 jaar actief. Ten tijde van mijn HEAO opleiding ben ik overgestapt naar de makelaarsopleiding. Begin jaren tachtig heb ik deze afgerond en ook beëindigd door de rechtbank. Met veel plezier help ik verkopers en kopers bij de verkopen van hun woonhuis of het zoeken naar nieuwe woonruimte. Omdat dit toch de eerste levensbehoefte is, is het toch geweldig iemand hierin bij te kunnen adviseren. Of het nieuwbouw of bestaande bouw is. Dat maakt niet uit. Vanaf 1980 ben ik al werkzaam bij Rodenburg Makelaars en sinds 2001 samen met drie collega’s eigenaar van onze onderneming met twee vestigingen in Apeldoorn, één in Deventer en twee (Rodenburg en de Woonfabriek) in Zwolle, welke ook mijn vaste werkplek is sinds 2011.

Lees meer...
Stuur een e-mail


Joost Vente

Makelaar RMT

In 1989 ben ik bij Van Dorsten Makelaars gestart als assistent makelaar. In 2001 heb ik het kantoor kunnen overnemen en sindsdien zijn we erin geslaagd om dynamisch en vernieuwend te blijven. Met veel energie, enthousiasme en passie voor dit mooie vak, ben ik er voor onze klanten. Ik hou van het niet-alledaagse, van bijzondere woningen en bijzondere mensen. Klanten staan voor mij altijd centraal. In iedere opdracht stop ik veel energie en krijg daar ook veel voor terug: inspiratie voor vernieuwende diensten, ideeën en acties. Kom eens kennis maken!

Lees meer...
Stuur een e-mail


René Scholte

Makelaar RMT

Al vanaf mijn middelbare school was het voor mij al bekend.... Ik wilde heel graag het makelaarsvak in. Inmiddels bijna 20 jaren actief in dit vak waarbij ik mij dagelijks bezig houd met het verkopen, aankopen en taxeren van woonhuizen in de bestaande bouw. Ook nieuwbouw is geen onbekende materie voor mij. Hoe fijn is dat als je mee mag denken in een belangrijke aan- of verkoopbeslissing
in iemands leven. Daarbij is Zwolle een fantastische stad om in te werken en te wonen.

Lees meer...
Stuur een e-mail