Over Woonfabriek Zwolle

Het team van makelaars en nieuwbouwadviseurs is samengesteld vanuit drie bestaande makelaarskantoren in Zwolle. Met werkervaring in de vastgoedontwikkeling, verkoop en kopersbegeleiding, kunnen wij je allround adviseren en begeleiden.  Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk binnen de bouwsector. Je zal voornamelijk contact hebben met Kim, Erica en Laura, maar ook de rest van het team is bekend met alle projecten.

Het team

Graag stellen we je voor aan het team van Woonfabriek Zwolle

René Scholte

Tijdens mijn middelbare schooltijd was het al duidelijk: ik wil makelaar worden! Met veel enthousiasme en passie dien ik iedere dag onze opdrachtgevers. En dan is Zwolle echt een fantastische werkomgeving.

Ik ben inmiddels al bijna 20 jaar werkzaam in de makelaardij. Daarvan ben ik nu ruim 10 jaar makelaar en kantoorleider bij Woonaccent Van Dorsten. Ik houd me bezig met de aan- en verkoop van bestaande bouw en nieuwbouw. Daarnaast verzorg ik de gevalideerde taxaties voor diverse bankinstellingen en particulieren. Deze dagelijkse afwisseling en het persoonlijke contact met kopers en verkopers maken mij erg enthousiast!

Lees meer...
Stuur een e-mail


Kim van Rie

Een goed voorbereid en doordacht project verkoopt zichzelf. En de klant bepaalt uiteindelijk wat hij koopt. De match maken tussen het aanbod en de woonwensen is elke dag weer mijn uitdaging.

Na mijn studie ben ik bij een groot bouwbedrijf in Groningen beland. Hier is mijn passie voor de bouw ontstaan. Sinds 2003 zit ik aan de andere kant van de tafel. Inmiddels alweer een aantal jaren bij Woonaccent Van Dorsten, waar ik al vele blije kopers de deur uit heb zien gaan. Samen met het team van Woonfabriek Zwolle zullen daar de komende jaren nog vele bij komen.

Lees meer...
Stuur een e-mail


Maarten Wender

Het blijft een uitdaging om kopers naar hun nieuwe woning te begeleiden. Ik mag dit dan ook graag keer op keer doen.

Voordat ik in 2010 bij ten Hag in Zwolle ging werken, werkte ik bij een makelaarskantoor in Deventer. Inmiddels houd ik me bezig met diverse nieuwbouwprojecten in Zwolle en omgeving.
Daarnaast verkoop en taxeer ik bestaande bouw. Bij de verkoop van je huidige woning ondersteun ik je dus ook graag in het hele proces. Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen? Schroom niet en neem contact met me op!

Lees meer...
Stuur een e-mail


Erica Nagelhout

Als het éven kan, loop ik graag de bouwplaats op en spreek ik de mensen die het vakwerk leveren.
Wat blijft dat mooi om te zien!

Na mijn ervaring als assistent-makelaar bij een makelaarskantoor en kopersbegeleider bij een bouwbedrijf, ben ik aan de slag gegaan als nieuwbouwmakelaar bij ten Hag Makelaarsgroep in Zwolle. Inmiddels heb ik bijna 20 jaar ervaring in wonen en nieuwbouw: zowel aan de kant van de makelaar als aan die van de bouwer. In die jaren heb ik denk ik al wel duizenden gesprekken gevoerd met kopers, zoekers, bouwers en ontwikkelaars. Ik maak optanten en kopers graag wijzer in wonen en nieuwbouw.

Lees meer...
Stuur een e-mail


Oscar van Schaverbeke

Woonruimte is je eerste levensbehoefte. Het is toch geweldig om iemand hierin te kunnen adviseren? Of het nu nieuwbouw of bestaande bouw is. Dat maakt niet uit.

Ik ben al ruim 30 jaar actief als makelaar. Sinds 1980 werk ik bij Rodenburg Makelaars en sinds 2001 ben ik met 3 collega’s eigenaar van deze onderneming met 2 vestigingen in Apeldoorn, 1 in
Deventer en 1 in Zwolle. Sinds 2011 is Zwolle mijn vaste werkplek. Met ontzettend veel enthousiasme werken we nu samen met ten Hag Makelaarsgroep en Woonaccent Van Dorsten om
je te adviseren over alle nieuwbouwontwikkelingen in onze stad!

Lees meer...
Stuur een e-mail


Laura van de Kerkhof

Of het nu gaat om een grootschalige gebiedsontwikkeling of bezichtigingen bij bestaande woningen: ik vind álles wat met wonen en onze woonomgeving te maken heeft leuk en interessant!

Na mijn baan als verkoopmanager bij één van Nederlands grootste vastgoedbedrijven heb ik de overstap gemaakt naar de makelaardij: ik wilde nieuwbouwwoningen gaan verkopen. Nu spreek ik rechtstreeks met de consument en zit ik aan tafel met vele ontwikkelaars om mee te denken en te adviseren over nieuwbouwprojecten. Hoe leuk is dat! Ik zit helemaal op mijn plek bij Rodenburg Makelaars en vind het super om nu de krachten te bundelen met Woonaccent Van Dorsten en ten Hag Makelaarsgroep. Met Woonfabriek Zwolle creëeren we een advies- en verkooppunt voor de Zwolse nieuwbouw.

Lees meer...
Stuur een e-mail


Gerwout Hovenberg

Het is steeds weer mooi om te zien hoe iets van een plan, ook daadwerkelijk een verkoopklaar project wordt. Een plek waar kopers uiteindelijk vele jaren met plezier mogen wonen, want daar doe ik het voor!

Al ruim 40 jaar ben ik makelaar in Zwolle. Op het gebied van nieuwbouw was ik al betrokken bij de verkoop van de allereerste woningen in Zwolle Zuid. Tot op de dag van vandaag is nieuwbouw een groot deel van mijn dagelijkse werk. Net als het contact met de gemeente Zwolle, de bouwers en de ontwikkelaars. Verder ben ik bedrijfsmakelaar en de vestigingsdirecteur van ten Hag Makelaarsgroep in Zwolle.

Lees meer...
Stuur een e-mail