Het Buyten

Blijf op de hoogte...meld je aan voor de nieuwsbrief

Het Buyten van Zwolle biedt volop keuze!

Wonen zoals jij dat wilt; het kan in Het Buyten van Zwolle. In totaal komen er circa 100 woningen met voor ieder wat wils. Een speelse opzet, riante kavels en een grote diversiteit aan woningtypen maken kiezen straks nog moeilijk. Vrijstaand, op een hoek of er juist tussenin?

De rust en ruimte van een dorp, met de stad dichtbij: dát is wat je mag verwachten in Het Buyten van Zwolle. Het nieuwbouwproject ligt aan de Erfgenamenweg, naast het Kulturhus, de basisschool en de voetbalvereniging. Ook andere voorzieningen zijn perfect bereikbaar met de auto of op de fiets. In de nabije omgeving vind je winkelcentrum Zuid Zwolle, de Wijthmenerplas en Golfclub Zwolle. Ook Zwolle zelf ligt op fietsafstand. Alles vlakbij!

Duurzaamheid
In Het Buyten van Zwolle woon je midden in de natuur. Logisch, dat we ook veel aandacht besteden aan de duurzaamheid van je woning en je leefomgeving. Elke woning wordt gasloos opgeleverd. Een warmtepomp zorgt ervoor dat je woning in de winter verwarmd wordt en in de zomer gekoeld. Als extra worden er zonnepanelen op het dak geplaatst wat zorgt voor een aantrekkelijk lage energierekening.

Van krimp naar groei
Het Buyten van Zwolle geeft Wijthmen een groeispurt. Startende jongeren krijgen de kans om er te blijven wonen, voor ouderen komen er levensloopbestendige woningen en nieuwe aanwas van buiten geeft het verenigingsleven een opsteker. Jong en oud voelen zich straks thuis en zorgen ervoor dat Wijthmen weer een groeidorp wordt waar het fijn wonen en leven is.

Rondom de Brink
De stedenbouwkundige en de landschapsarchitect van "het Buyten van Zwolle" hebben goed gekeken naar de directe omgeving. Het wijkje komt fraai te liggen in het landschap rondom een gezellige brink. Op die manier sluit de uitbreiding helemaal aan bij de identiteit en de eigenheid van Wijthmen: landelijk, met open zichtlijnen naar de omliggende weilanden en bosranden.
Lees meer...

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kroesenallee
604 m
Bushalte De Zon
845 m
Bushalte Mulder
1.41 km
Bushalte De Marslanden
1.92 km
Bushalte Buitenschool
2.13 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Thomas à Kempis College
3.86 km
Bibliotheek Zwolle Zuid
3.89 km
ROC Menso Alting
4.12 km
Kbs Het Atelier
4.15 km
Openbare Montessori Basisschool Zwolle
4.2 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Jumbo
3.45 km
Hema
3.85 km
ING Bank
3.86 km
Albert Heijn
3.98 km
KPN Winkel
4.52 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Zwolle Zuid
3.96 km
Fysio
4.02 km
Dental Clinics
4.04 km
Boots Apotheek Capellen
4.07 km
Apotheek Hanzeland
4.11 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Het Buyten

Is een ontwikkeling van Loostad Vastgoedontwikkeling en Kreator

Wordt gebouwd door Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn bv

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Herman Beernink en Herman Haak

Bij de inschrijving dient een financiële check ingeleverd te worden. Deze check laat zien dat jij de woning kunt financieren of met eigen middelen kunt betalen. Je kunt de financiële check laten opstellen door jouw bank of hypotheekadviseur. Onze hypotheekadviseurs, Herman Beernink en Herman Haak, kunnen dit ook geheel vrijblijvend en kosteloos voor jou verzorgen. Wij kunnen ook een eventuele waardebepaling van je eigen woning aanbieden. Dit geeft je op voorhand inzicht in jouw financiële situatie en betaalstructuur bij nieuwbouw. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op (telefoonnummer 038-741 0 741).

Garantie

Dit project wordt gebouwd met Woningborg garantie.