De Blijde

Unieke kans om riant te wonen aan de Blijmarkt!

Op een fantastische locatie in de Binnenstad van Zwolle, wordt dit luxe en riante penthouse gerealiseerd. Het penthouse maakt onderdeel uit van complex "De Blijde". Je stapt de deur uit en je wordt direct omgeven door culturele hotspots, knusse speciaalzaken, gezellige restaurants én mooie monumenten! Ook de museumjaarkaart komt goed van pas, want museum de Fundatie ligt op een steenworp afstand van het penthouse. Parkeren is geen probleem, een eigen parkeerplaats onder het complex is all inclusive!

Indeling van het appartement.

Via je eigen persoonlijke entree, kom je via de trap op de eerste woonlaag van het penthouse. De overloop/hal geeft toegang tot de trap naar de tweede verdieping, het toilet en de woonkamer. De living is riant en de openslaande deuren met franse balkons geven een fraai uitzicht op de Blijmarkt. Leuk detail: middels een loopbrug is het mogelijk de gezamenlijke binnenplaats te bereiken, zodat u ook gebruik kunt maken van de lift.

De tweede verdieping herbergt 3 mooie slaapkamers, een separaat toilet en een mooie badkamer. Het sanitair en tegelwerk van de badkamer is naar eigen wens en smaak uit te kiezen. Tevens is hier de praktische berging met wasmachine- en drogeraansluiting gerealiseerd. Tot slot kun je op deze verdieping in alle rust genieten van een kop koffie op de beschutte loggia.

Nog even enkele pluspunten op een rij:

- Unieke locatie in de historische binnenstad van Zwolle
- Woonoppervlakte 144 m²
- Gehele appartement is voorzien van vloerverwarming
- Stelpost € 25.000,-- voor keuken en badkamer
- Privé parkeerplaats en separate berging in parkeerkelder

Wil je graag meer weten over dit unieke penthouse?
Bel met ons kantoor voor een afspraak!
Lees meer...

Nieuws over De Blijde

07-12-2018

Start bouw De Blijde

Gisteravond werd de start van de bouwwerkzaamheden van het bouwplan De Blijde feestelijk gevierd. Alle projectbetrokkenen en uiteraard de toekomstige bewoners waren aanwezig. Iedereen werd ontvangen op de bouwlocatie aan de Blijmarkt, wat sfeervol was aangekleed met vuurkorven. De ontvangstruimte was vooral in decembersferen ingericht, super leuk gedaan!


Na een kort woord vanuit de ontwikkelaar en vervolgens wethouder René de Heer werd buiten  het confetticanon geactiveerd. Een spectaculaire en feestelijke start van dit mooie project! uiteraard is het geen feestje zonder een borrel en een hapje, ook dat was goed verzorgd.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Eekwal/Centrum
101 m
Bushalte Rode Torenplein
301 m
Bushalte Sassenpoort
322 m
Bushalte Harm Smeengekade
335 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Zwolle Centrum
454 m
ArtEZ
493 m
Carolus Clusius College
768 m
Brede school Het Wonderwoud
884 m
OBS De Springplank
889 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Telfort
233 m
Hema
260 m
KPN Winkel
308 m
Coop
318 m
Vodafone
320 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Rituals
385 m
Etos
605 m
Weezenlanden
608 m
F.S.B. van de Werken
656 m
ICI Paris XL
743 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar