Penthouse, Bouwnummer 13

Koopsom

€ 545.000 vrij op naam

Woonopp.

135 m2

Omschrijving

Van stadsomroepers tot directeuren, door de eeuwen heen hebben tal van Zwollenaren hun thuis gevonden aan de Blijmarkt. Aan deze historie voegen we nu een nieuw hoofdstuk toe.

Elke woning in De Blijde heeft een andere indeling. Hierdoor is er altijd een woning die aan uw wensen voldoet. Kroon op het gebouw zijn de penthouses aan de Papenstraat, die een geweldig uitzicht bieden over de binnenstad van Zwolle. Ook is er een penthouse dat direct aan de Blijmarkt grenst. In het gebouw zit een parkeergarage, waar u over een eigen parkeerplaats en berging beschikt.

De Blijmarkt ligt midden in het historische hart van Hanzestad Zwolle. Een unieke plek. U wordt omgeven door culturele hotspots, knusse speciaalzaken en gezellige restaurants. Door de straten struinen studenten, zakenlui en shopliefhebbers. En van de mooie monumenten, scheve pandjes en eeuwenoude steegjes krijgt u maar geen genoeg. Grote kans dat u zich hier – net als alle andere bewoners van de Blijmarkt – snel thuis voelt.

Interesse
Heeft u interesse in een van de woningen, neem dan contact op met één van de verkopend makelaars. Zij kunnen u verder informeren over de woningen, het verkoopproces en over de beschikbaarheid.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
€ 545.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort appartement
Penthouse

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m2
Inhoud
378 m3

Indeling

Aantal kamers
1 kamers
Aantal woonlagen
4

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Blijde

Is een ontwikkeling van Loostad Vastgoedontwikkeling

Wordt gebouwd door Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn bv

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Herman Beernink en Herman Haak

Beide adviseurs kunnen je alles uitleggen over de hypotheken die goed bij jouw situatie passen. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning spelen andere zaken een rol dan bij de aankoop van een bestaande woning. Het kan zo zijn dat je een financieel voordeel kan krijgen wanneer je een energiezuinig huis koopt. Ook speelt het meefinancieren van de afwerking van de woning mee, zoals de keuken, de badkamer, de tuin, enzovoorts. Gedurende de bouw beginnen de hypotheeklasten al te lopen naast je huidige woonlasten. Deze dubbele lasten zou je wellicht mee willen financieren. De hypotheekadviseur kan op basis van jouw situatie en inkomen bekijken wat wél en wat níet meegefinancierd kan worden en zoekt uit waar je de beste voorwaarden en rentepercentages kan krijgen. Herman Beernink is bereikbaar via 0651768400 en Herman Haak via 0649933160.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over het project De Blijde