Koopsom

Vanaf € 318.000 - € 320.000

Woonoppervlak

138 m2 tot 153 m2

Perceeloppervlakte

139 m2 tot 315 m2
Inhoud
385 m3 tot 430 m3

Omschrijving

De nieuwe fase in Frankhuis Stadshagen komt eraan!

In deze fase komen in totaal 13 woningen in een mix van vrijstaand, 2-onder-1 kap en rijwoningen. Interesse? Maak dan nu alvast een account aan voor Mijn-Eigen-Huis op de projectwebsite. Zo blijf je up-to-date van alle ontwikkelingen richting de start verkoop. Inmiddels zijn de impressies en de prijzen bekend. Ook is de definitieve verkaveling en de kaveloppervlaktes bekend.

Start verkoop

Op 24 januari 2019 start de verkoop, inschrijven kan alleen online. Om je in te schrijven zijn twee zaken van belang:

1. Je hebt een account nodig van Mijn-Eigen-Huis. Dit doe je via de projectwebsite.

2. Je dient een financiële check aan te leveren. Het gaat erom dat je laat zien dat je je financiën hebt laten doorrekenen en je weet wat je financiële mogelijkheden zijn. Je hoeft je financiën niet compleet inzichtelijk aan te leveren, dat mag je uiteraard privé houden. Bijvoorbeeld een e-mail van je financieel adviseur is voldoende.

Onze financieel adviseurs kunnen dit voor je in orde maken, dit kan zelfs telefonisch gedaan worden. Indien je hier gebruik van wenst te maken, kun je contact opnemen met de Woonfabriek.


Vragen? Laat het ons weten, wij helpen je graag!

Lees meer...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit woningtype per e-mail:

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Frankhuis Fase 8

Is een ontwikkeling van BPD Ontwikkeling B.V.

Wordt gebouwd door Bouwcombinatie Stadshagen VOF

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Herman Beernink en Herman Haak

Beide adviseurs kunnen je alles uitleggen over de hypotheken die goed bij jouw situatie passen. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning spelen andere zaken een rol dan bij de aankoop van een bestaande woning. Het kan zo zijn dat je een financieel voordeel kan krijgen wanneer je een energiezuinig huis koopt. Ook speelt het meefinancieren van de afwerking van de woning mee, zoals de keuken, de badkamer, de tuin, enzovoorts. Gedurende de bouw beginnen de hypotheeklasten al te lopen naast je huidige woonlasten. Deze dubbele lasten zou je wellicht mee willen financieren. De hypotheekadviseur kan op basis van jouw situatie en inkomen bekijken wat wél en wat níet meegefinancierd kan worden en zoekt uit waar je de beste voorwaarden en rentepercentages kan krijgen. Herman Beernink is bereikbaar via 0651768400 en Herman Haak via 0649933160.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over woningtype Galjoen hoekwoning in het project Frankhuis Fase 8