Kamperpoort

Een unieke kans voor Zwolle
Kamperpoort is natuurlijk al lang begonnen aan een transformatie, in de toekomst staat nóg een aantal locaties op de planning. Eén van die locaties is de IJsselhallen. Hier zal in de toekomst woningbouw gerealiseerd gaan worden. Aan alle betrokken partijen de uitdaging om deze plek om te toveren tot iets moois!

Genoeg te doen in Zwolle
Zwolle is een Hanzestad en een studentenstad. En dat merk je: de dynamiek spat van deze historische én hippe stad aan de IJssel af. Wandel door het bruisende centrum en ontdek inspirerende boetieks, lekkere koffietentjes, boeiende musea, de beste restaurants en nog veel meer. Kortom Zwolle gun je iedereen.
Woonfabriek heeft goed nieuws voor iedereen die zich graag wil settelen in het Zwolse. De komende jaren zal een aantal gebieden een transformatie ondergaan waardoor er nieuwe woonwijken gaan ontstaan.

Geef jóuw woonwensen door
Bij de ontwikkeling van een project vinden wij het ontzettend belangrijk om te weten hóe en wáár jij wilt wonen in de toekomst. Woonfabriek Zwolle schuift vaak al in een vroeg stadium bij de projectontwikkelaar aan om mee te denken over de uitwerking van een project. Met jouw woonwensen kunnen wij sturing en advies geven als het gaat om de invulling van een plan. Je begrijpt, hoe meer woonwensen, des te beter…….Dus vertel ons hoe jij wilt wonen via de woonwensen op onze website.
Lees meer...

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte IJsselhallen
377 m
Bushalte WRZV-hal
386 m
Bushalte Harm Smeengekade
398 m
Bushalte Katerdijk
435 m
Bushalte Carolus Clusius College
555 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Carolus Clusius College
471 m
Groene Welle
934 m
Deltion College
988 m
ArtEZ
1.06 km
Bibliotheek Zwolle Centrum
1.12 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Mexx
123 m
We
123 m
Albert Heijn
123 m
Jumbo
355 m
Rabobank
402 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
ICI Paris XL
123 m
Kruidvat
123 m
Etos
123 m
Rituals
1.05 km
F.S.B. van de Werken
1.25 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar