Koopsom

Vanaf € 242.726 - € 327.135

Woonoppervlak

175 m2 tot 300 m2

Perceeloppervlakte

590 m2 tot 751 m2
Inhoud
500 m3 tot 1000 m3

Omschrijving

Op een eiland wonen? Dat kan nu! In Broeklanden worden vier eilanden ontwikkeld waar u als eilandbewoner een blijvend vakantiegevoel kunt ervaren!

Acht royale kavels aan het water

Het meest westelijk gelegen eiland, aan de rand van de polder, bestaat uit acht mooie, royale kavels die alle grenzen aan het water. Daarop bouwt u uw droomhuis naar uw eigen woonwensen. Natuurlijk zijn er regels waar u rekening mee moet houden, om het karakter van het eiland te waarborgen, maar u heeft een grote vrijheid om uw ruime huis vorm te geven zoals u dat wenst.

In Broeklanden worden acht kavels te koop aangeboden. De kavels liggen in het noordelijke deel van de wijk. Het grondoppervlak van de kavels loopt uiteen van 512 m2 tot 751 m2.

De grondprijs is prijsvast voor het gehele jaar 2018. Indien het notarieel transport later plaatsvindt dan 31 december 2018 en de gemeente heeft besloten de grondprijzen voor het volgende jaar te verhogen, wordt de grondprijs jaarlijks geïndexeerd met 3% tot aan de datum van notarieel transport.

De prijzen zijn kosten koper (k.k.). Alleen betaalt u geen overdrachtsbelasting maar omzetbelasting. Onder k.k. vallen bijvoorbeeld de bemiddelingskosten voor het afsluiten van de hypotheek, notariskosten, kadastrale rechten van de hypotheekakte en kadastrale inmetingskosten.

Lees meer...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit woningtype per e-mail:

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over woningtype kavels Breecamp-Broeklanden in het project Kavels gemeente Zwolle