Moderne Herenhuizen Stadshagen

Moderne Herenhuizen Stadshagen

NB. Dit project is uitverkocht. In juli 2018 start een volgend project met twee-onder-een-kap woningen in Breecamp. Houdt dus onze site in de gaten.

Breecamp
Op de grens tussen Stadshagen en de Mastenbroekerpolder ligt Breecamp. Een wijk met talloze mogelijkheden om te recreëren én een ongekend veelzijdig woningaanbod. Breecamp heeft het allemaal. Of je nu alleen, samen, met een klein of groot gezin woont; je voelt je thuis in Stadshagen. In je directe omgeving vind je alles wat je dagelijks nodig hebt. Scholen, verenigingen, winkels, treinstation er is zelfs een zwembad in je eigen wijk. Om uitgebreid boodschappen te doen, ga je naar winkelcentrum Stadshagen.

Moderne Herenhuizen
Deze energiezuinige woningen bieden u veel vierkante meters woongenot op een ruime kavel gelegen op het westen. Dit betekent dat er met name in de middag en avond heerlijk genoten kan worden van de zon. Naast het unieke architectonisch uiterlijk, bieden deze woningen ook veel keuzevrijheid aan de binnenzijde.

Verkoop
De verkoop verloopt via Woonfabriek Zwolle. Momenteel vinden de gesprekken plaats met de eerste optanten. Bij interesse, graag je gegevens en voorkeursbouwnummers doorgeven aan de Woonfabriek. Voor de actuele status van de bouwnummers kan je eveneens bellen met de Woonfabriek. Volg het project ook op Facebook!
Lees meer...

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Zonnehuis
1.11 km
Bushalte Havezathentunnel
1.2 km
Bushalte Veecaten
1.22 km
Bushalte Mannagras
1.29 km
Bushalte Hasselterweg
1.38 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
CBS De Wendakker
1.88 km
Bibliotheek Zwolle Stadshagen
1.91 km
KBS De Vlieger
2.08 km
OBS De Schatkamer
2.09 km
Deltion College
4.14 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Jumbo
1.77 km
Hema
1.77 km
Albert Heijn
1.84 km
Zeeman
1.86 km
ING Bank
1.86 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kruidvat
1.86 km
ICI Paris XL
4.71 km
Etos
4.71 km
Rituals
5.36 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar