Stadsvilla's Eekwal

Nog twee villa's beschikbaar!

Stadsvilla’s in centrum Zwolle
Aan de Eekwal en stadsgracht in de historische binnenstad van Zwolle worden vier unieke en zeer luxe villa's gerealiseerd. De klassieke witte villa is een residentie op zich en uit de oranje en monumentale gebogen dakvorm van het voormalige Palvu-gebouw steken straks drie moderne villa’s in industriële architectuur. Elke stadsvilla kan beschikken over een privé-aanlegsteiger voor een sloep.

De villa’s zijn groot, heel groot
Zo heeft elke villa een riante living met hoge plafonds van 3,7 meter, vijf slaapkamers én standaard twee badkamers. Elke villa heeft een buitenterras met uitzicht over de stadsgracht. In het privé souterrain parkeert u met gemak twee auto’s. De villa’s zijn hoogwaardig afgewerkt, hebben een uitstekend wooncomfort met vloerverwarming en grote kozijnen voor veel licht. Deze villa’s bieden u luxe en een heerlijk comfortabel thuis!

Unieke locatie
De vier villa’s staan aan de Eekwal en direct aan de stadsgracht. De Eekwal ligt in de luwte van de binnenstad en kenmerkt zich door vele authentieke historische panden tussen fraaie groene bomen. Hier woont u stijlvol en rustig.

Centraal wonen, rustig leven
Toch kunt u ook genieten van ontspanning en cultuur in de binnenstad. De restaurants op het Grote Kerkplein, de Grote Markt, leuke shops, Schouwburg Odeon en Filmtheater Fraterhuis bevinden zich binnen vijf minuten loopafstand. Dagelijkse voorzieningen zijn natuurlijk ook binnen handbereik; NS-station op 10 minuten lopen en de dagelijkse boodschappen van Jumbo, DEEN en COOP op 5 minuten.

Gelegen aan het water
Heeft u straks aan de gracht en tussen de oude robuuste bomen een privé aanlegsteiger voor uw sloep? Op een nazomeravond vaart u een klassiek rondje langs de stadswallen om te genieten van historische gebouwen, bruggen, bekijks en evenementen aan of op het water. Op een mooie dag kunt u ook de andere richting kiezen, die van het Zwarte Water of de Vecht. Dan vaart u zo de rustige natuur in.

Informatie
Heeft u belangstelling voor één van de vier stadsvilla’s aan de Eekwal? Heeft u vragen, wensen of ideeën met betrekking tot hoe ú hier zou willen wonen, de planning of het vervolgproces? Dan kunt u voor nadere informatie vrijblijvend contact opnemen met onze makelaars Oscar van Schaverbeke of Laura van de Kerkhof-Meulenbelt van Woonfabriek Zwolle via telefoonnummer 038-741 0 741 of e-mail contact@woonfabriekzwolle.nl. Brochures zijn af te halen bij de Woonfabriek aan de Assiesstraat 126 te Zwolle.
Lees meer...

Nieuws over Stadsvilla's Eekwal

Interview Stadsvilla's Eekwal

VIER NIEUWE MONUMENTALE STADSVILLA’S VERRIJKEN DE BINNENSTAD VAN ZWOLLE


“Hier op dit mooie plekje aan de singel in Zwolle zagen we een unieke kans om een exclusieve woonplek te maken. En na vele jaren van voorbereiding is het zover. De verkoop van de vier stadsvilla’s is gestart en één villa heeft inmiddels al een eigenaar gevonden. Een tweede villa is onder optie.” Aan het woord is Alfred Tibben directeur bij Explorius en bedenker van dit plan.

Lees verder

Nieuw bij de Woonfabriek: Stadsvilla's aan de Eekwal

Aan de Eekwal in Zwolle staan al enige tijd prachtige villa's in de verkoop. De Eekwal is één van de mooiste woonstraten binnen de stadsgracht van Zwolle. De villa's zijn zo ontworpen dat ze onderdeel uitmaken van de historie van het gebied, maar toch optimaal kunnen voorzien in de wensen van vandaag. Zo heeft elke villa een inpandige garage en diverse royale en lichte kamers. Het plan is gelegen aan de gracht en hier kan bijvoorbeeld een boot aangelegd worden aan een eigen steiger. Lees verder

Prijslijst

Nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.

Courtine

Bouwnummer 1 - koopsom € 1.375.000 v.o.n.

Onder optie

317 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Bastion

Bouwnummer 2 - koopsom € 1.225.000 v.o.n.

Onder optie

299 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Rondeel

Bouwnummer 3 - koopsom € 1.100.000 v.o.n.

Verkocht

284 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Kazemat

Bouwnummer 4 - koopsom € 1.290.000 v.o.n.

Verkocht

281 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Harm Smeengekade
81 m
Bushalte Eekwal/Centrum
98 m
Bushalte Rode Torenplein
260 m
Bushalte IJsselhallen
422 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Carolus Clusius College
572 m
ArtEZ
662 m
Bibliotheek Zwolle Centrum
678 m
Groene Welle
856 m
Brede school Het Wonderwoud
1 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Rabobank
137 m
Jumbo
229 m
Media Markt
231 m
Coop
252 m
Telfort
431 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
ICI Paris XL
481 m
Kruidvat
481 m
Etos
481 m
Rituals
603 m
F.S.B. van de Werken
847 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Stadsvilla's Eekwal

Is een ontwikkeling van Explorius Vastgoedontwikkeling

Wordt gebouwd door Nijhuis Bouw B.V.

Garantie

Dit project wordt gebouwd met SWK garantie.