Kazemat, Bouwnummer 4

Koopsom

€ 1.290.000 vrij op naam

Woonopp.

281 m2

Omschrijving

De sfeer van het oude Zwolle

Aan de Eekwal wordt een vroegere monumentale villa geheel opnieuw opgebouwd tot 4 nieuwe Stadsvilla's. Deze stadsvilla's krijgen de namen Courtine, Bastion, Rondeel en Kazemat. Dit historische gebouw, in de stijl van de Amsterdamse School, heeft een geweldige allure. Het geniet zelfs de status van gemeentelijk monument. Bij de bouw worden de oorspronkelijke materialen ? zoals de gebogen spantconstructie ? hergebruikt. Zo raken historie en heden van Zwolle vervlochten.

Wat een zeldzame kans: wonen in een exclusief grachtenpand in Zwolle. Binnen de grachten, maar buiten het stadsrumoer. Op loopafstand van alles wat wonen in het hart van een historische stad zo bijzonder maakt.

De Stadsvilla's bieden alle ruimte voor uw ideeën. Denkt u bijvoorbeeld aan een jacuzzi, sauna, werkkamer, open haard, luxe keuken, of extra slaapkamer? De vier stadsvilla’s aan de Eekwal zijn ontworpen door architect Rob Moritz van architectenbureau 19 het atelier. Het mooie is dat de woning van uw keuze ook helemaal volgens uw wensen kan worden ingericht. De professionals van 19 het atelier geven uw ideeën de invulling die ze verdienen. Zeg maar hoe u het hebben wilt; de (interieur)architecten helpen u graag uw woning helemaal naar uw zin te maken.

Informatie
Heeft u belangstelling voor een van de vier stadsvilla’s aan de Eekwal? Heeft u vragen, wensen of ideeën met betrekking tot hoe ú hier zou willen wonen, de planning of het vervolgproces? Dan kunt u voor nadere informatie contact opnemen met onze makelaars Oscar van Schaverbeke of Laura van de Kerkhof-Meulenbelt van Woonfabriek Zwolle via telefoonnummer 038 – 47410741 of e-mail contact@woonfabriekzwolle.nl. Brochures zijn af te halen bij de Woonfabriek aan de Assiesstraat 126 te Zwolle.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
€ 1.290.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Villa

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
281 m2
Inhoud
1156 m3

Indeling

Aantal kamers
7 kamers

Buitenruimte

Ligging
Aan water, in centrum, beschutte ligging

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Stadsvilla's Eekwal

Is een ontwikkeling van Explorius Vastgoedontwikkeling

Wordt gebouwd door Nijhuis Bouw B.V.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over het project Stadsvilla's Eekwal