Stationsgebied

Forenzen opgelet!
In het stationsgebied zullen de komende jaren een grote hoeveelheid wooneenheden toegevoegd gaan worden. Door het treinknooppunt waar Zwolle aan ligt, is de ontsluiting naar de rest van Nederland en daarbuiten zeer gunstig!

Genoeg te doen in Zwolle
Zwolle is een Hanzestad en een studentenstad. En dat merk je: de dynamiek spat van deze historische én hippe stad aan de IJssel af. Wandel door het bruisende centrum en ontdek inspirerende boetieks, lekkere koffietentjes, boeiende musea, de beste restaurants en nog veel meer. Kortom Zwolle gun je iedereen.
Woonfabriek heeft goed nieuws voor iedereen die zich graag wil settelen in het Zwolse. De komende jaren zal een aantal gebieden een transformatie ondergaan waardoor er nieuwe woonwijken gaan ontstaan.

Geef jóuw woonwensen door
Bij de ontwikkeling van een project vinden wij het ontzettend belangrijk om te weten hóe en wáár jij wilt wonen in de toekomst. Woonfabriek Zwolle schuift vaak al in een vroeg stadium bij de projectontwikkelaar aan om mee te denken over de uitwerking van een project. Met jouw woonwensen kunnen wij sturing en advies geven als het gaat om de invulling van een plan. Je begrijpt, hoe meer woonwensen, des te beter…….Dus vertel ons hoe jij wilt wonen via de woonwensen op onze website.
Lees meer...

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Koggelaan
42 m
Bushalte Lubeckplein
261 m
Treinstation Zwolle
370 m
Busstation Busstation Zwolle (stadsbussen)
391 m
Bushalte Busstation/NS
402 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Groene Welle
170 m
Carolus Clusius College
551 m
Greijdanus
794 m
Bibliotheek Zwolle Centrum
1.24 km
ArtEZ
1.32 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hema
404 m
ABN Amro
449 m
Albert Heijn
465 m
Jumbo
687 m
Rabobank
723 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Etos
449 m
ICI Paris XL
871 m
Kruidvat
871 m
Weezenlanden
1.1 km
Trekpleister
1.12 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar