Koopsom

Vanaf € 520.000 - € 540.000

Woonoppervlak

149 m2

Perceeloppervlakte

316 m2 tot 396 m2
Inhoud
698 m3

Omschrijving

Wonen met uitzicht
Op de plek waar vroeger de Oude Wetering stroomde, kunt u straks in alle rust genieten van uw uitzicht. In Breecamp, een ruim opgezette woonwijk aan de noordkant van Stadshagen, gaan binnenkort 22 duurzame terpwoningen in verkoop. Deze gasloze woningen geven u door middel van de grote raampartijen en een tweetal tuinen bijna geheel vrij weg over de Oude Weteringzone. Met alle voorzieningen in de nabije omgeving een unieke plek in Stadshagen.

Het plan
Het plan omvat 16 twee-onder-een-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen. Beide woningtypes Hertogin (noordelijke terp, bruin rode baksteen) en Barones (zuidelijke terp, lichte baksteen) kennen unieke plattegronden die aan uw mooiste woonwensen voldoen. Door de hoge mate van flexibiliteit in het plan, kunt u zelf bepalen hoe u uiteindelijk wilt wonen. Wilt u de keuken aan de voorkant? Of toch liever aan de achterzijde met een schuifpui? Naast de indeling, kunt u tevens zelf kiezen hoe duurzaam u wilt zijn. Standaard zijn de woningen voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.

Globale planning
Momenteel is de ontwikkelaar achter de schermen druk bezig om de definitieve plattegronden, brochures, goedgekeurde prijzen, et cetera af te ronden. Bij een goed lopende verkoop, wordt er na de zomer van dit jaar al gestart met de bouw.

NB. het woonoppervlak is exclusief de inpandige berging!

Lees meer...

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Terpen

Is een ontwikkeling van Bemog Projekt Ontwikkeling

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite: https://aandeoudewetering.nl/

Wordt gebouwd door A. Beverwijk en Zonen B.V.

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Herman Haak en Herman Beernink

Bij de inschrijving dient een financiële check ingeleverd te worden. Deze check laat zien dat jij de woning kunt financieren of met eigen middelen kunt betalen. Je kunt de financiële check laten opstellen door jouw bank of hypotheekadviseur. Onze hypotheekadviseurs, Herman Beernink en Herman Haak, kunnen dit ook geheel vrijblijvend en kosteloos voor jou verzorgen. Wij kunnen ook een eventuele waardebepaling van je eigen woning aanbieden. Dit geeft je op voorhand inzicht in jouw financiële situatie en betaalstructuur bij nieuwbouw. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op (telefoonnummer 038-741 0 741).

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over woningtype Barones vrijstaand in het project Terpen