Koopsom

Vanaf € 545.000 - € 565.000

Woonoppervlak

163 m2

Perceeloppervlakte

304 m2 tot 381 m2
Inhoud
748 m3

Omschrijving

Start bouw
Uit onderzoek is gebleken dat er geen stikstofdepositie is op Natura 2000-gebieden en dat de omgevingsvergunning is verleend.
In december 2019 zal er gestart worden met de bouw.

Wonen met uitzicht
Op de plek waar vroeger de Oude Wetering stroomde, kunt u straks in alle rust genieten van uw uitzicht. In Breecamp, een ruim opgezette woonwijk aan de noordkant van Stadshagen, zijn 22 duurzame terpwoningen in verkoop. Deze gasloze woningen geven u door middel van de grote raampartijen en een tweetal tuinen bijna geheel vrij weg over de Oude Weteringzone. Met alle voorzieningen in de nabije omgeving een unieke plek in Stadshagen.

Het plan
Het plan omvat 16 twee-onder-een-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen. Beide woningtypes Hertogin en Barones kennen unieke plattegronden die aan uw mooiste woonwensen voldoen. Door de hoge mate van flexibiliteit in het plan, kunt u zelf bepalen hoe u uiteindelijk wilt wonen. Wilt u de keuken aan de voorkant? Of toch liever aan de achterzijde met een schuifpui? Naast de indeling, kunt u tevens zelf kiezen hoe duurzaam u wilt zijn. Standaard zijn de woningen voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.

NB. het woonoppervlak is exclusief de inpandige berging!

Lees meer...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit woningtype per e-mail:

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Terpen

Is een ontwikkeling van Bemog Projekt Ontwikkeling

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite: https://aandeoudewetering.nl/

Wordt gebouwd door A. Beverwijk en Zonen B.V.

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Herman Beernink en Herman Haak

Bij de inschrijving dient een financiële check ingeleverd te worden. Deze check laat zien dat jij de woning kunt financieren of met eigen middelen kunt betalen. Je kunt de financiële check laten opstellen door jouw bank of hypotheekadviseur. Onze hypotheekadviseurs, Herman Beernink en Herman Haak, kunnen dit ook geheel vrijblijvend en kosteloos voor jou verzorgen. Wij kunnen ook een eventuele waardebepaling van je eigen woning aanbieden. Dit geeft je op voorhand inzicht in jouw financiële situatie en betaalstructuur bij nieuwbouw. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op (telefoonnummer 038-741 0 741).

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over woningtype Hertogin vrijstaand in het project Terpen