Woningtype

maisonnette

Koopsom

Vanaf € 439.000 v.o.n.

Woonoppervlak

122 m2
Inhoud
365 m3

Omschrijving

Het voormalige PTT-gebouw aan de Burgemeester Roelenweg in Zwolle toveren we om tot een hip en bruisend complex waar het heerlijk wonen is. In een industriële loft, een compact appartement of juist een ruime maisonnette; in Up-Town kies jij één van de 79 koopwoningen die bij jou past.

Het huidige pand wordt omgetoverd tot een hip, creatief en industrieel appartementengebouw. Laat je inspireren door de unieke look & feel van Up-town! De loftachtige appartementen zullen je vast en zeker bevallen. De gerenommeerde interieurontwerper Bas van Tol, die in Amsterdam onder andere Club Trouw en het Volkshotel heeft gerealiseerd, gaat er in samenwerking met De Bruin architecten iets unieks van maken. In Up-Town woon je om de hoek van het bruisende stadscentrum van Zwolle. Binnen 3 minuten wandelen sip jij van een koud drankje op het terras en ook de snelweg bereik je met jouw auto in een mum van tijd. Wist je bovendien dat er ook een nieuwe bioscoop én supermarkt zijn geopend vlakbij?

Op Up-Town woon je groen en duurzaam. Het complex wordt volledig geïsoleerd en profiteert onder meer van zonnepanelen en duurzame led-verlichting. Up-Town krijgt hierdoor het energielabel A, wat niet alleen fantastisch is voor ons milieu, maar ook een enorm positief effect heeft op jouw maandelijkse energierekening! Alle woningen op Up-Town krijgen een eigen parkeerplaats én een eigen, tuin, balkon of (dak)terras. Waar sommige woningen profiteren van wel 80 m2 aan buitenruimte, kijken andere woningen prachtig uit over het stadscentrum van Zwolle. Daarbij is het een enorme luxe dat je om de hoek van de binnenstad jouw auto voor de deur kunt parkeren! Daarnaast kun je jouw fiets overdekt parkeren in de gezamenlijke stalling onder het complex.

In de basisprijs is de 'appartement variant' opgenomen. Er kan ook gekozen worden voor een 'loft variant'. Dan vervalt de muur bij de slaapkamer en blijft een industrieel hoog plafond in het zicht. Al het leidingwerk wordt stijlvol verwerkt, compleet in stijl met de rest van het gebouw. De appartementen en maisonnettes zijn voorzien van luxe keukens. De stelposten zijn afhankelijk per type woning, dit is te vinden in de technische omschrijving. Enkele maisonnettes bijvoorbeeld, krijgen standaard een kookeiland en zijn voorzien van Siemens apparatuur.

Lees meer...

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Up-Town Zwolle

Wordt gebouwd door Nijhuis Bouw B.V.

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Herman Beernink en Herman Haak

Beide adviseurs kunnen je alles uitleggen over de hypotheken die goed bij jouw situatie passen. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning spelen andere zaken een rol dan bij de aankoop van een bestaande woning. Het kan zo zijn dat je een financieel voordeel kan krijgen wanneer je een energiezuinig huis koopt. Ook speelt het meefinancieren van de afwerking van de woning mee, zoals de keuken, de badkamer, de tuin, enzovoorts. Gedurende de bouw beginnen de hypotheeklasten al te lopen naast je huidige woonlasten. Deze dubbele lasten zou je wellicht mee willen financieren. De hypotheekadviseur kan op basis van jouw situatie en inkomen bekijken wat wél en wat níet meegefinancierd kan worden en zoekt uit waar je de beste voorwaarden en rentepercentages kan krijgen. Herman Beernink is bereikbaar via 0651768400 en Herman Haak via 0649933160.