Zakelijk

Jouw project succesvol verkopen met vakkennis én flair, dat maakt ons werk de moeite waard! Vanuit onze Woonfabriek wordt de consument bediend zoals je zou wensen in een winkel of restaurant: met alle aandacht. En dat is wat kopers mogen verwachten bij de aankoop van zoiets unieks als een (eerste) huis.

Alles in huis
Wij bieden het maximale aanbod op het gebied van nieuwbouw in Zwolle. Alles is bij ons te vinden, omdat wij tenminste 90% van alle projecten verkopen en 100% van de Zwolse projecten kennen. Op zoek naar een nieuwbouwmakelaar met kennis en ervaring? Kom snel naar de Woonfabriek, wij zijn er klaar voor!

Op onze locatie kan een ‘start verkoop’ of een kopersbijeenkomst worden georganiseerd. Wij hebben showroom-capaciteit voor projectsanitair en tegelwerk en bieden kopersbegeleiding bij ruwbouwopties (of meer, dat kan natuurlijk ook). Voor de kopers is alles onder één dak te vinden en voor de ontwikkelaar zijn wij het verkoopteam dat staat als een huis. En of dat werkt!

Elk project is uniek
Wij kijken stap voor stap wat er bij ieder project moet gebeuren, maatwerk dus. Denk aan een aansprekend woningtype en bijpassende architectuur, het optimaliseren van de plattegronden, prijsadvies en het vaststellen van de verkoopprocedure. Welke notaris verzorgt de notariële leveringsakten? Wordt er geloot, of niet? En wie begeleidt het meer- en minderwerk? Wij houden overal rekening mee.

Potentiële kopers
Niemand koopt een nieuwbouwhuis zonder uitgebreide informatie vooraf. Potentiële kopers willen álles van ons weten. Wij gaan daarom meerdere malen in gesprek. Wij kennen de kopers lang en goed en weten bovendien of ze het financieel ook daadwerkelijk kunnen doén. Prettig geregeld…

Finale
Ons einddoel? 100% verkochte woningen aan financieel gescreende kopers en dat alles binnen de verwachte verkooptijd. En als het even kan: de vervolgprojecten die wij met elkaar doen omdat wij naar tevredenheid samen blijven optrekken in de Zwolse nieuwbouwmarkt.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de regio Zwolle?

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken