038 - 741 0 741

Het Buyten fase 1 en 2A

Wijthmen

€316.876 - €855.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
27 (10 beschikbaar)

Woonoppervlak
89-202m2

Kaveloppervlak
106-536m2

Kamers
2-6

Omschrijving

HET BUYTEN FASE 

Er zijn van die plekjes in Nederland waar je je meteen thuis voelt. Zoals in Wijthmen, een klein dorp onder de rook van Zwolle. Midden in het groen, met alle voorzieningen vlakbij. Hier verrijst Het Buyten van Wijthmen. De verkoop van fase 1 en 2a verloopt voorspoedig (er zijn nog enkele woningen beschikbaar). Duurzaam, comfortabel en eigentijds. Hier woon jij op z’n best en wil je nooit meer weg.

Verkoop gestart!
Heb je belangstelling voor één van de beschikbare woningen in Het Buyten? Neem dan contact op met Woonfabriek Zwolle. Op de website wordt de actuele beschikbaarheid weergegeven.
Is een woning van jouw voorkeur gereserveerd of onder optie? Schrijf je dan in op de website en geef jouw voorkeuren door. Zo kom je automatisch in ons syteem achter jouw favoriete woningen te staan en kan je benaderd worden door de Woonfabriek als één van jouw voorkeuren beschikbaar komt. 

Fase 2A bestaat in totaal uit 24 woningen (bouwnummer 75 t/m 94 en 101 + 102) die onderverdeeld zijn in:
  • 2 hoekwoningen
  • 6 tussenwoningen
  • 4 levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen
  • 8 twee-onder-één-kapwoningen, waaronder de special de molenstomp
  •  4 vrijstaande woningen
*Alle vrijstaande- en twee-onder-één-kapwoningen zijn levensloopbestendig te maken.

Op de website zijn dowloads te vinden door op de kavelkaart op één van de woningen te klikken. Vragen? Neem contact op met Woonfabriek Zwolle

Woningtypes

Locatie

Prijslijst