Nieuws

Nieuw bij de Woonfabriek: Stadsvilla's aan de Eekwal

14 maart 2018

Aan de Eekwal in Zwolle staan al enige tijd prachtige villa's in de verkoop. De Eekwal is één van de mooiste woonstraten binnen de stadsgracht van Zwolle. De villa's zijn zo ontworpen dat ze onderdeel uitmaken van de historie van het gebied, maar toch optimaal kunnen voorzien in de wensen van vandaag. Zo heeft elke villa een inpandige garage en diverse royale en lichte kamers. Het plan is gelegen aan de gracht en hier kan bijvoorbeeld een boot aangelegd worden aan een eigen steiger.

Opening feestelijk gevierd

19 december 2017

Vrijdag 15 december is de opening van Woonfabriek Zwolle feestelijk gevierd. Onze Woonfabriek werd in Zwolle verwelkomd door Wethouder René de Heer van de gemeente Zwolle. RTV Focus was aanwezig om een mooie nieuwsreportage te maken. We zijn ontzettend verwend met mooie woorden, bloemen en andere mooie cadeaus.

Woonfabriek Zwolle is geopend!

16 november 2017

Al jaren werken we nauw samen op het gebied van nieuwbouw, maar nu hebben we dan echt de krachten gebundeld en zijn we een nieuwe onderneming gestart!

Start verkoop type Jacht

01 februari 2017

Op 26 januari 2017 is type Jacht in verkoop gegaan. Op de eerste dag van de inschrijvingsperiode liep het aantal inschrijvingen al op. Dit is dan ook de laatste kans om in het mooie Frankhuis te kunnen wonen.

Start verkoop 6 woningen Prinsenpoort

10 januari 2017

Vandaag start de verkoop van 6 energieneutrale woningen aan de Koningin Maximastraat in de Prinsenpoort.

Start verkoop type Liguster in Vrij Werkeren

10 januari 2017

Op 2 februari 2017 start de verkoop van 6 zeer royale twee-onder-één-kap woningen die prachtig liggen in een groenzone. Dit woningtype is al eerder verkocht in Frankhuis en bleek toen al erg populair vanwege de ruime woonkamer en moderne uitstraling. Op deze locatie is de ligging in Stadshagen en de situering in de buurt geheel anders. Een unieke kans op deze mooie plek dus.

Start verkoop 27 woningen in Breecamp-Oost

06 december 2016

Morgen, woensdag 7 december, start de verkoop van 27 woningen in Breecamp-Oost. De woningen worden nabij het nieuw aan te leggen park met fraaie waterpartij gebouwd, enkelen hebben hier zelfs zicht op!