038 - 741 0 741

StadsEiland - De Tippe

Zwolle , Stadshagen , De Tippe

€337.785 - €975.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
50 (37 beschikbaar)

Woonoppervlak
65-190m2

Inhoud
195-570m3

Omschrijving

HERONTWIKKELING WONINGEN

Een oplettende blik ziet dat er een woonlaag van de eerder ontwikkelde woningen af is. Ook is de indeling aangepast, waardoor de woningen nu een slaap- en badkamer op de begane grond kunnen realiseren. Er is een lift toegevoegd aan de binnentuin, waardoor iedereen met de lift bij de auto en de berging kan komen.

11 levensloopbestendige woningen (2-laagse woningen, type A en B)
De voormalige stadsvilla's zijn aangepast naar woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Heb je dit (nog) niet nodig? Geen probleem, de woningen zijn ook in de toekomst aan te passen. De prijzen zijn inclusief 2 parkeerplaatsen en een privé berging in de ondergrondse garage, deze is met de lift te bereiken. Ook is het sanitair en tegelwerk, zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming en -koeling inbegrepen.

4 terraswoningen (3-laagse woningen, type C)
Deze woningen beschikken over 4 ruime slaapkamers en hebben een woonkamer met aangrenzend een terras aan het water. De keuken biedt ruim zich op de binnentuin. De prijzen zijn inclusief 2 parkeerplaatsen en een privé berging in de ondergrondse garage, deze is met de lift te bereiken. Ook is het sanitair en tegelwerk, zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming en -koeling inbegrepen.

Bekijk de afbeeldingen om de diverse indelingsmogelijkheden te bekijken.

Bij interesse of vragen kan je contact opnemen met de Woonfabriek.

StadsEiland
Hier kan je wonen met een weids uitzicht over de wijk of juist fijn dichtbij het water. In de gebouwen is aan alle voorzieningen gedacht. Je kan parkeren in de ondergrondse garage. Ook heb je een eigen berging in de garage. De lift brengt je vervolgens bij je voordeur, waarachter je jouw eigen duurzame woning vindt. Geheel in jouw eigen smaak afgewerkt, helemaal jouw thuis. Er is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig en een fraai aangelegde binnentuin.

Fraai gelegen aan het groene Weidepark heeft Janssen de Jong Projectontwikkeling dit luxe wooneiland: StadsEiland ontwikkelt. Het stoere ontwerp met een groene binnentuin bovenop de ondergrondse parkeergarage geeft dit kleinschalige project echte stadse allure. De ligging midden in het groen en water van de Tippe biedt de toekomstige bewoners een aangename woonomgeving terwijl men per fiets, auto of trein ook binnen 15 minuten in de gezellige Zwolse binnenstad staat. De beste combinatie van groen en stad dus!

In StadsEiland komen 11 levensloopbestendige woningen, 4 terraswoningen, 30 appartementen en 5 vrij indeelbare appartementen. Woningen en appartementen voor wie het nét even wat anders wil. Geen standaard indelingen, veel leefruimte en weinig onderhoud. Alle appartementen en stadswoningen krijgen grote privé-buitenruimtes en kunnen daarnaast gebruik maken van de gezamenlijke binnentuin met diverse ontmoetingsplekken. In StadsEiland kun je samen of privé buiten genieten, zonder zelf te hoeven tuinieren.

Kijk op de projectwebsite voor meer informatie.

Woningtypes

Locatie

Prijslijst