038 - 741 0 741

StadsEiland - De Tippe

Zwolle , Stadshagen , De Tippe

€337.785 - €965.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
76 (46 beschikbaar)

Woonoppervlak
65-190m2

Omschrijving

Op zoek naar onderhoudsarm wonen in een groene setting? Wees welkom op StadsEiland!

Fraai gelegen aan het groene Weidepark ontwikkelt Janssen de Jong Projectontwikkeling een luxe wooneiland: StadsEiland. Het stoere ontwerp met een groene binnentuin bovenop de ondergrondse parkeergarage geeft dit kleinschalige project echte stadse allure. De ligging midden in het groen en water van de Tippe biedt de toekomstige bewoners een aangename woonomgeving terwijl men per fiets, auto of trein ook binnen 15 minuten in de gezellige Zwolse binnenstad staat. De beste combinatie van groen en stad dus!

In StadsEiland komen 15 ruime stadswoningen (179-190 m2), 30 appartementen (65-184 m2) en 5 vrij indeelbare appartementen (137-141 m2). Woningen en appartementen voor wie het nét even wat anders wil. Geen standaard indelingen, veel leefruimte en weinig onderhoud. Alle appartementen en stadswoningen krijgen grote privé-buitenruimtes en kunnen daarnaast gebruik maken van de gezamenlijke binnentuin met diverse ontmoetingsplekken. In StadsEiland kun je samen of privé buiten genieten, zonder zelf te hoeven tuinieren.

Net als de andere woningen in de Tippe is ook StadsEiland energiezuinig, gasloos en met extra veel PV-panelen om je eigen elektriciteit op te wekken. Ook aan de natuur is gedacht met de lang bloeiende binnentuin, groene taluds naar het water en extra ruimte voor groen in de plantvakken op de dakterrassen. Onder de binnentuin komt een systeem voor de opvang van regenwater zodat de daktuin ook in tijden van droogte mooi groen blijft. Daarnaast zijn nestkastjes voor vogels en vleermuizen verwerkt in het metselwerk van de gevel. Goed voor de biodiversiteit, zonder dat het overlast oplevert voor de bewoners.

Met een ondergrondse parkeergarage geniet je van gemak, veiligheid en comfort. Je betreedt jouw nieuwe woning of woongebouw moeiteloos en beschermd, direct vanuit de parkeergarage. Het is de perfecte start van jouw woonervaring!

15 stadsvilla's
Deze royale stadvilla's bieden veel leefruimte en zijn ideaal voor (grote- of samengestelde) gezinnen. Met oppervlaktes variërend van 170 m² tot 190 m² heb je volop keuze. Elke stadsvilla beschikt over meerdere buitenruimtes, waaronder een privéterras aan het water en één of twee dakterrassen per woning. Ook heb je toegang tot het ontmoetingsterras in een prachtige binnentuin.
De villa’s beschikken over een geweldige woonkeuken op de begane grond, 4 of 5 slaapkamers en een woonkamer op de eerste verdieping. Die woonkamer heeft een prachtig uitzicht dankzij de omgeving en de hoogte. Bovendien biedt jouw eigen entree naar de parkeerkelder zowel veiligheid als droog comfort bij thuiskomst.
35 appartementen
De 35 appartementen van StadsEiland zijn verdeeld over 2 gebouwen. Er is een gebouw met 5 vrij indeelbare appartementen van ca. 140 m², waarbij elke verdieping één appartement is. Hier bepaal je zelf hoe je wilt wonen!

In het grotere gebouw van 8 bouwlagen zijn 30 appartementen variërend van 65 m² tot 184 m². Er is veel variatie met keuze uit 15 verschillende types met 2 tot 4 slaapkamers en een privé berging in de parkeerkelder. Alle appartementen hebben een grote buitenruimte en kunnen ook gebruik maken van de gezamenlijke binnentuin.

Ben jij benieuwd geworden? We beantwoorden graag jouw vragen op voorhand. Mail, bel of kom langs bij de Woonfabriek.

Kijk op de projectwebsite voor meer informatie.

Woningtypes

Locatie

Prijslijst