038 - 741 0 741

StadsEiland - De Tippe

Zwolle , Stadshagen , De Tippe

€337.785 - €975.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
50 (33 beschikbaar)

Woonoppervlak
65-190m2

Inhoud
195-570m3

Omschrijving

STADSEILAND HEEFT ALLES

StadsEiland heeft alles: energiezuinig en gasloos, samen én privé, geen auto's in het zicht en toch bij de deur parkeren in de parkeergarage, een groene tuin zonder te hoeven tuinieren en zowel de voorzieningen van de stad als het buitengebied binnen handbereik. Dat is wonen anno 2024!

Het kleinschalig opgezette project heeft voor ieder wat wils. Er zijn ruime gezinswoningen, semi-bungalows, comfortabele appartementen en voor wie het nét even anders wil zijn er de vrij indeelbare appartementen.

De verkoop van de appartementen en woningen is in volle gang. Geïnteresseerd in een woning/appartement? Bekijk hier de woningzoeker voor het beschikbare aanbod.

Appartementen
De 35 appartementen van StadsEiland zijn verdeeld over 2 gebouwen: Pretorium en Panorama. In het grotere gebouw(Pretorium) van 8 bouwlagen zijn 30 appartementen gesitueerd variërend van 65 m² tot 184 m². Er is veel variatie met keuze uit 14 verschillende types met 2 tot 4 slaapkamers. Alle appartementen hebben een grote buitenruimte en kunnen ook gebruik maken van de gezamenlijke binnentuin. Geïnteresseerd in een van de beschikbare appartementen van Pretorium? Beslis voor 1 september en profiteer van extra voordeel! Neem contact op met het verkoopteam voor meer informatie.

Panorama bevat met 5 vrij indeelbare appartementen van ca. 140 m², waarbij elke verdieping één appartement is. Hier bepaal je zelf hoe je wilt wonen!

Gezinswoningen en semi-bungalows
Het ontwerp van de 15 woningen is vernieuwd. Er zijn 4 ruime gezinswoningen en 11 semi-bungalows met slaap- en badkamer op de begane grond.

Groen en gasloos
De woningen en appartementen zijn gasloos, energiezuinig en met PV-panelen voor de opwekking van je eigen elektriciteit. Ook aan de natuur is gedacht met de groene binnentuin, groene taluds naar het water en extra ruimte voor groen in plantvakken op de dakterrassen. Er zijn zelfs nestkasten verwerkt in het metselwerkpatroon op de gevel. Goed voor de biodiversiteit zonder dat het overlast oplevert voor de bewoners.

Kijk op de projectwebsite voor meer informatie.

Woningtypes

Locatie

Prijslijst