038 - 741 0 741

20 februari 2020

Start verkoop Kop van Zijltje

Op dinsdag 3 maart 2020 start de verkoop van de 12 appartementen van het project Kop van Zijltje. 
Je bent van harte welkom bij Woonfabriek Zwolle van 17.00 tot 19.00 uur. 

Hier zijn de makelaar en de hypotheekadviseurs aanwezig. Voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Vanaf deze datum is alle projectdocumentatie ook online te vinden. 

Lukt het niet om te komen? Geen probleem! Kom de informatie op een andere dag bij ons ophalen, download het online of stuur een e-mail naar contact@woonfabriekzwolle.nl en wij sturen je de informatie graag toe. 

Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 10 maart 2020 12.00 uur. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Procedure

Wat lever je aan?
Je levert een volledig ingevuld inschrijfformulier in bij Woonfabriek Zwolle. Dit mag ook een ingescand exemplaar of een foto per e-mail zijn. 

Op 10 maart 2020 na 12.00 uur gaan wij samen met de ontwikkelaar de appartementen toewijzen. 
Het werkt in je voordeel als je een financiële check hebt laten uitvoeren en deze hebt bijgevoegd bij de inschrijving. 

Zijn er meerdere inschrijvingen op een appartement en zijn deze voorzien van een financiële check? Dan wordt er geloot en zal het lot bepalen wie een optie krijgt op een appartement. 
Let op! De eerste twee maanden worden alleen opties verstrekt aan personen die er zelf gaan wonen (zelfbewoningsverplichting), met uitzondering van familie in eerste graad. 

Niet ingeloot, wat nu? 
Je staat automatisch reserve achter alle bouwnummers van je keuze. Wij kunnen helaas geen informatie geven over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat. Dit is afhankelijk van het bouwnummer dat er vrijkomt. 

Wij zullen op dinsdag 10 maart 2020 iedereen die een bouwnummer toegewezen heeft gekregen bellen. 
Afhankelijk van het aantal inschrijvinen, zullen wij de overige gegadigden in de dagen daarna (uiterlijk vrijdag 13 maart 2020) bellen of mailen over de uitkomst. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Financiële check

Goed voorbereid inschrijven? Maak dan een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs voor het opstellen van een financiële check.

Wat houdt een financiële check in?
Een financiële check laat de verkoper van de appartementen slechts zien dat jij je financiële situatie getoetst hebt. Dit geeft hen géén inzicht in jouw persoonlijke financiële situatie. Kortom, hierin staan geen inkomens, vermogens danwel schulden vermeld. 

Onze hypotheekadviseurs, Herman Beernink en Herman Haak, kunnen door middel van een gesprek jouw financiële situatie doorspreken. Zij stellen vervolgens een document op, welke je kunt bijvoegen bij je inschrijving.