038 - 741 0 741

Financiële check inplannen?

Dan kies je voor een adviseur van Woonfabriek Zwolle

Als je voor het eerst een woning koopt is het afsluiten van een hypotheek een spannende stap en moet je met veel factoren rekening houden. Op internet zijn talloze tools te vinden die voor je uitrekenen hoeveel hypotheek je kan krijgen, maar wist je dat deze tools uitgaan van een gemiddelde? En dat er bijna altijd extra mogelijkheden zijn om toch tot het gewenste hypotheekbedrag te komen? In sommige gevallen kan je zelfs extra geld lenen. Handig toch? 

Het is daarom altijd verstandig om eerst eens met een financieel adviseur om tafel te gaan. De adviseur kan je alles uitleggen over het aanvragen van een hypotheek en ook een aantal berekeningen aan je voorleggen.

Wat is een financiële check?
Bij de meeste nieuwbouwprojecten wordt gevraagd om een financiële check. Bij zo'n check kijkt de financieel adviseur of jij het bedrag voor de woning bij de bank kunt lenen en/of dat je het uit eigen middelen kunt betalen. Het werkt in je voordeel om een financiële check te doen, omdat dit vaak voorrang geeft bij de toewijzing van een woning.

Een financiële check kan alleen door een financieel adviseur worden ondertekend. Heb jij de check al laten doen bij een financieel adviseur, upload deze dan bij jouw digitale inschrijving voor het nieuwbouwproject. Onze onafhankelijke financieel adviseurs kunnen deze check ook doen. Zij bieden je deze geheel kosteloos en vrijblijvend aan.

Wil jij ook zo'n financiële check? Neem contact met ons op via 038 741 07 41 of mail naar contact@woonfabriekzwolle.nl. Wij helpen je graag!

Onze financiële experts

Kelly van Schaick Hypotheekadviseur contact@woonfabriekzwolle.nl 038 - 741 0 741
Herman Beernink Hypotheekadviseur contact@woonfabriekzwolle.nl 038 - 741 0 741

Veelgestelde vragen

Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd in de beste hypotheek voor nieuwbouw en nemen graag de tijd om jou inzicht en advies te geven in de verschillende hypotheekvormen, actuele rentestanden, je mogelijke belastingvoordeel en je totale financiële situatie, vanuit jouw wensen en mogelijkheden.

Met een ruim assortiment aan geldverstrekkers vinden we voor jou de beste deal. Ook voor duurzame hypotheken kun je bij ons terecht. Wij selecteren de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en de laagste maandlasten. Omdat een nieuwbouwwoning duurzaam en energieleverend is, zijn er mogelijkheden om een extra duurzaamheidsbudget te krijgen. Dit bedrag kan oplopen tot € 25.000,-. 

Onze ervaren en gediplomeerde adviseurs zullen jou voorzien van het beste advies. Je kunt bij ons terecht voor al je financiële vragen of je nu particulier of ondernemer bent.Een nieuwbouwhuis is uiteraard al heel erg duurzaam en energiezuinig. Indien jij je huis nog verder wilt verduurzamen dan bekijken wij samen met jou kosteloos naar de mogelijkheden hiervoor. Een financieel advies dat jou uiteindelijk niks kost, maar juist oplevert!

Het kan zijn dat meerdere geïnteresseerden zich inschrijven op dezelfde woning. Als dit het geval is, kijken we bij het toewijzen of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Bij zo'n check kijkt de financieel adviseur of jij het bedrag voor de woning bij de bank kunt lenen en/of dat je het uit eigen middelen kunt betalen. Het kan dus in je voordeel werken om een financiële check te doen. Heb jij de check al laten doen, upload deze dan. Wíj kunnen je hier ook bij helpen. De onafhankelijke financieel adviseurs van Woonfabriek Zwolle zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en bieden je deze financiële check geheel gratis en vrijblijvend aan.

Wil jij ook zo'n financiële check? Neem dan nu contact met ons op via 038 741 07 41 of mail naar contact@woonfabriekzwolle.nl. Wij helpen je graag! 

Wij selecteren de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en de laagste maandlasten. Omdat een nieuwbouwwoning duurzaam is, zijn er mogelijkheden om een extra duurzaamheidsbudget te krijgen. Dit bedrag kan oplopen tot € 40.000,- bij een woning met een A++++ label. Daarnaast kent een duurzame hypotheek nog meer voordelen. 

We leggen deze graag aan je voor! 

BENG staat voor bijna-energieneutrale gebouwen en omvat de energieprestatie-eisen voor nieuwe gebouwen in Nederland. Wanneer nieuwbouw wordt gebouwd moeten er eerst vergunningen worden aangevraagd. Deze vergunningen moeten voldoen aan de zogenoemde BENG-eisen. 

Onze financieel adviseurs zijn op de hoogte van de nieuwe BENG-eisen en kunnen door hun ervaring als nieuwbouwspecialist het juiste advies geven, aangepast op jouw persoonlijke situatie.

Woonfabriek Zwolle werkt nauw samen met de projectontwikkelaars. Door onze kennis en kunde kunnen onze adviseurs de kopers van nieuwbouwprojecten dus op gedetailleerd niveau voorzien van de beste en juiste informatie. De hypotheekwereld is groot en bevat veel (onjuiste) informatie. Wij zijn er in gespecialiseerd jou alleen de informatie te geven die bedoeld is voor het project waar jij in bent geinteresseerd. Zo ben jij er zeker van dat je de juiste hypotheek kan afsluiten, die van toepassing is voor jouw nieuwe woning.