038 - 741 0 741

Start verkoop Voorstererf

Op 4 juni start de verkoop van het bouwplan Voorstererf. Dit bouwplan is ontwikkeld op de voormalige locatie van de houtzagerij in Westenholte. Wij smullen van het ontwerp en de diversiteit in dit project!  Vanaf 4 juni komt alle projectinformatie online te staan, wij hebben dit niet eerder beschikbaar. Wat we wél al kunnen doen is kosteloos een financiële check en/of een waardebepaling van je huidige woning laten maken.  

START VERKOOP 4 JUNI A.S.

Voorstererf 
Op de locatie van de voormalige houtzagerij aan de Voorsterweg in Westenholte is dit bijzonder mooie project ontwikkeld. Er zijn diverse woningtypes ontworpen in moderne stijl, met de sfeer van weleer. Een kleine knipoog naar de houtzagerij. 

Bijna alle woningen in het plan verschillen van materialisering, vorm en karakter. De woningen, die ontworpen zijn door De Bruin architecten uit Zwolle, beschikken over hoogwaardige materialen, indak-zonnepanelen en een eigen individuele bodemwarmtepomp. De woningen die in de karakteristieke houtzagerij komen, zullen voorzien worden van een lucht-water warmtepomp.

Planning
Momenteel loopt het traject van de bestemmingsplanprocedure en in een latere fase de aanvraag voor de omgevingsvergunning. Deze procedures kunnen invloed hebben op de verdere planning en de start van de bouw en het inkopen van arbeid en materialen. We zullen volgende maand, 4 juni a.s., in verkoop gaan en daarna zo spoedig mogelijk de bouw opstarten.

Inschrijven
Wil je niets missen, schrijf je dan in op de projectwebsite, we houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen. Pas vanaf de start van de verkoop zal alle verkoopdocumentatie beschikbaar zijn. Vanaf dan wordt Funda per type bijgewerkt en is ook hier alle informatie te vinden. 

Om op de hoogte te blijven van álle nieuwbouw in Zwolle, is het raadzaam een woonaccount aan te maken op onze site. Laat dan ook je woonwensen achter!