038 - 741 0 741

1 juli 2020

Morgen start de verkoop van De Commandeur

Donderdag 2 juli gaat de verkoop van start! Op de website vind je dan per woning de prijzen en verkoopstukken. De verkoop verloopt volledig digitaal. Vanaf 2 juli om 15.00 uur kun jij je via je persoonlijke account inschrijven door middel van het digitale inschrijfformulier. Je hebt tot zondag 12 juli, 23.59 uur de tijd om je digitaal in te schrijven. In de week van 13 juli (week 29) worden de woningen toegewezen. Als je een woning toegewezen krijgt, word je gebeld door één van de makelaars. Heb je nog vragen kom dan 2 juli tussen 15.00 en 19.00 uur langs bij De Woonfabriek aan de Assiesstraat 126 in Zwolle.  

De luxe stadsvilla’s hebben met maar liefst vier woonlagen alle ruimte die je nodig hebt. De keuken is gesitueerd op de begane grond en grenst aan de tuin van ca. 50 m2 aan de achterzijde van de woning. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met uitzicht over de gracht en de binnenstad. Op de tweede etage bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De bovenste etage biedt de mogelijkheid voor het realiseren van extra (slaap)kamers en geeft toegang tot het zonnige dakterras.

De plattegronden van de begane grond, eerste en tweede verdieping zijn in basis bij alle woningen gelijk. De plattegronden van de bovenste verdieping verschillen. Optioneel zijn er diverse variaties in indeling mogelijk. Een werkruimte op de begane grond? Of een extra kamer op de eerste verdieping? De woning is aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.