038 - 741 0 741

22 oktober 2020

Nu in verkoop, De Ambacht!

De Ambacht, gelegen aan de Klokkengieterlaan in Stadshagen, is een appartementgebouw met 33 appartementen. Nieuwbouw aan de Klokkengieterlaan is uniek in deze tijd, de omliggende woningen en gebouwen zijn al lange tijd in gebruik. Koop je hier een appartement, dan woon je niet in een 'bouwput' en heb je al een mooie volwassen groene omgeving om je heen. Een uniek project dus, maar er zijn meer voordelen.

In de Ambacht zijn 22 tweekamerappartementen, 10 driekamerappartementen en 1 vierkamerappartement in verkoop. Allen hebben een balkon en de prijzen zijn incusief keuken en sanitair. Op de begane grond zijn commerciële ruimten beschikbaar, de invulling hiervan is nog niet bekend. Heb je zelf zakelijke belangstelling in deze ruimte(n), neem dan contact op met Rodenburg Makelaars via 038 4 222 222. 

De Ambacht is gelegen in de 'Ambachtenbuurt', waar alle straatnamen verwijzen naar oude ambachten. Dit deel van Stadshagen is één van de eerst gebouwde delen van Stadshagen. Het is net over de Mastenbroekerbrug gelegen, waardoor het Zwarte water op loopafstand te bereiken is. Hier kan je heelijk wandelen, fietsen, hardlopen, de hond uitlaten, etc. Er zijn vele sportvoorzieningen in Stadshagen, maar ook net over de brug in Holtenbroek en de Aa-landen zijn diverse sportscholen en -verenigingen te vinden. Liever ontspannen? Het Milligerstrand met haar Paviljoen, de Stadshoeve en het centrum van Stadshagen geven je de kans om lekker een hapje te gaan eten of een borrel te drinken. Het historische centrum van Zwolle ligt op circa 15 minuten fietsen. Ook gaat er een bus langs het stadscentrum en naar het station van Zwolle. 

Ben je geïnteresseerd? Download dan de verkoopinformatie en schrijf je in via onze website om mee te doen met de loting. Denk je wel aan de haalbaarheidstoets? Onze financieel adviseurs kunnen je hier kosteloos bij helpen. Neem hierover contact met ons op. Uiteraard geldt dit ook voor alle andere vragen.

NB. vanwege de Coronamaatregelen is langskomen bij ons kantoor alleen mogelijk op afspraak. Dit is tevens de reden dat alle verkoopdocumentatie digitaal beschikbaar is.