Terug naar het overzicht
start-verkoop-wonen-op-strand

Start verkoop Wonen op Strand!

Save the date! Op donderdag 29 oktober om 12.00 uur gaan de 7 stadswoningen, de 8 duinvilla’s en de 6 parkwoningen in het project ‘Wonen op Strand’ in verkoop. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen zal de verkoop geheel digitaal plaatsvinden. Inschrijven kan tot en met donderdag 5 november 12.00 uur.

Woningtypes
Het project ‘Wonen op Strand’ bestaat uit 3 verschillende woningtypes:
- 8 Riante Duinvilla’s met een flexibele indeling, zicht over de Milligerplas en ligging in de duinen. Prijzen vanaf €545.000,-.
- 6 Luxe Parkwoningen, ofwel 2 vrijstaande en 4 twee-onder-een-kapwoningen, in een parkachtige omgeving. Prijzen vanaf €495.000,-.
- 7 Stadswoningen, die in de zoom van het duinlandschap gelegen zijn. Met een prijs van €226.000,- ideaal voor starters!

Verkoopstukken
Vanaf donderdag 29 oktober 12.00 uur zijn alle verkoopstukken te downloaden via de projectwebsite www.wonenopstrand.nl onder het kopje downloads. Bij verkoopstukken kun je denken aan de brochures, de prijslijst, de verkooptekeningen en de optiekeuzelijst. Kortom, alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Mocht je de brochure liever niet digitaal willen lezen, dan is het mogelijk om bij ons een exemplaar op te halen. Let op! In verband met het coronavirus is het wel noodzakelijk om eerst te bellen om een ophaalmoment af te spreken.

Inschrijven
Het inschrijven voor de woningen van ‘Wonen op Strand’ zal geheel digitaal plaatsvinden. Heb je al een aanmelding voor het project gedaan? Dan heb je al een account aangemaakt en kun je inloggen om het inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen. Dit digitale inschrijfformulier zal vanaf 29 oktober klaar staan in je account.

Heb je je nog niet aangemeld voor het project ‘Wonen op Strand’? Dan kun je dit alsnog doen via het aanmeldformulier op de projectwebsite. Na aanmelding staat er ook een account met een digitaal inschrijfformulier voor je klaar. De deadline voor het invullen van het inschrijfformulier is donderdag 5 november 12.00 uur. Alleen geheel ingevulde en ondertekende inschrijfformulieren worden meegenomen in de digitale loting.

Als de officiële inschrijving gelukt is krijg je een ontvangstbevestiging per mail.

Vragen? Neem contact met ons op!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de regio Zwolle?

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken