038 - 741 0 741

17 december 2021

Nieuwe projecten!

Nog dit jaar start de verkoop van de appartementen in Yselmonde toren 4 in Kampen. Begin volgend jaar gaan er twee nieuwe projecten in de verkoop, te weten Het Veen fase 3 in Hattem en De Watergaarde in De Tippe (Stadshagen). Lees snel verder voor meer informatie en hoe je je kunt inschrijven. 


Het Veen fase 3 | Hattem

Start verkoop
Dinsdag 11 januari 14.00 uur! Op de projectwebsite www.hattem-nieuwbouw.nl kan je je alvast inschrijven als belangstellende. Hoe sneller je dit doet,
hoe meer kans je maakt op woning. Zijn er namelijk meerdere kandidaten voor één bouwnummer, wordt er gekeken naar de aanmeldduur. 
Kies het woningtype van jouw voorkeur, scroll naar beneden en klik op het groene vlak "Aanmelden voor projectfase".

Financiële check
Bij de inschrijving zal gevraagd worden om een financiële check. Het werkt in je voordeel als je deze hebt laten uitvoeren en bij je inschrijving voegt. Deze check laat de verkoper van de woningen zien dat jij je financiële situatie hebt getoetst. Dit geeft hen géén inzicht in jouw persoonlijke financiële situatie, er staan immers geen inkomens en/of vermogens danwel schulden vermeld. 

Een financiële check kan worden opgesteld door je financieel adviseur of bank. Onze hypotheekadviseurs (Herman Beernink en Herman Haak) helpen jou hier graag bij! Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op.

 

 

De Watergaarde | De Tippe (Stadshagen)

Start verkoop
De online start verkoop van De Watergaarde is op woensdag 19 januari. Vanaf dit moment kun je via het inschrijfformulier in de accountomgeving aangeven welke woning jij wil kopen.

Via de interactieve kavelkaart op de website is het nu mogelijk alle woningen en de woningspecifieke kenmerken te bekijken. Klik de woningen aan om de plattegronden, gevelaanzichten en de vrij op naam vanafprijs te zien.

Geef je woningvoorkeuren door!
De ontwikkelaar is benieuwd welke woning jou het meeste aanspreekt! Via je persoonlijke account kun je aangeven in welke woning(en) je het meeste interesse hebt.

Financiële check
NextHome is de hypotheekpartner van Dura Vermeer, de ontwikkelaar.
Om bij de start verkoop een woning toegewezen te krijgen is een financiële check bij NextHome vereist. Zo weten jij en de ontwikkelaar of de woning betaalbaar voor je is. Wil jij kans maken op een woning? Dan kun je tot en met 14 januari een afspraak voeren met NextHome.

Wil je een oriëntatiegesprek aanvragen? Neem dan gerust contact op met de adviseurs van NextHome via 0186-745772 en vraag naar Richard, Miriam of Aletta. Mailen kan naar info@nexthome.nl

Oriëntatiegesprekken met NextHome kunnen t/m 14 januari gevoerd worden. Houd er rekening mee dat je op tijd contact opneemt met NextHome om een gesprek in te plannen. Voor hun agenda geldt vol=vol. Maak daarom op tijd een afspraak.

I.v.m. het coronavirus vinden de oriëntatiegesprekken online plaats via Microsoft Teams.

 

Yselmonde toren 4 | Kampen

De eerste woontoren is reeds door Mateboer gebouwd en wordt bewoond. Woontoren 2 is uitverkocht en is momenteel in aanbouw, de bouw van toren 3 start begin 2022. Tijd om te starten met de verkoop van woontoren 4!

Op 20 december 2021 start de verkoop van de 15 appartementen van het project Yselmonde toren 4 in Kampen. Dit is de laatste toren in de rij. De laatste mogelijkheid om hier uw droomplek te bemachtigen. Deze toren staat het meest vrij van alle 4 de woontorens.

Inschrijven
Alle verkoopinformatie is vanaf 20 december 2021 online beschikbaar. Inschrijven kan tot en met 13 januari 2022 via de projectwebsite: https://yselmonde.nl/Het tijdstip van inschrijven is niet bepalend, dus neem vooral de tijd en lees de verkoopdocumentatie goed door.
Op 14 januari zal de toewijzing van de appartementen plaatsvinden. Iedereen ontvangt uiterlijk 15 januari bericht. 

Financiële check
Bij de inschrijving zal gevraagd worden om een financiële check. Het werkt in je voordeel als je deze hebt laten uitvoeren en bij je inschrijving voegt. Deze check laat de verkoper van de woningen zien dat jij je financiële situatie hebt getoetst. Dit geeft hen géén inzicht in jouw persoonlijke financiële situatie, er staan immers geen inkomens en/of vermogens danwel schulden vermeld. 

Een financiële check kan worden opgesteld door je financieel adviseur of bank. Onze hypotheekadviseurs (Herman Beernink en Herman Haak) helpen jou hier graag bij! Geen hypotheek nodig? Upload dan een zelf opgestelde getekende verklaring. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op.