038 - 741 0 741

25 maart 2022

NIEUW AANBOD! Berkenhof Ketelhaven

Gegarandeerd het hele jaar een vakantiegevoel!  Luxueus wonen met het Ketelmeer en jachthavens binnen handbereik


In het plan Berkenhof is de mogelijkheid om je eigen droomwoning te realiseren met als uitgangspunt de notariswoning uit de lijn van de designvilla's van Uniqvilla. Uitgangspunt is een stijlvolle en royale villa met zowel een levensloopbestendige indeling als een ruime villa voor een gezin. Uiteraard worden de woningen duurzaam en gasloos gebouwd en zijn ze voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Een bijzonder aspect is dat de begane grond een plafondhoogte heeft van 3 meter, hetgeen een statig en ruimtelijk gevoel biedt. Samen met de aannemer kan de villa verder gepersonaliseerd worden.

De 5 villa's liggen aan een hofje tussen de bestaande bebouwing van Villapark Ketelhaven. De villa's kunnen per stuk gebouwd worden. Je bent dus niet afhankelijk van de verkoop van de andere kavels.

Bijzonderheden:
- kavels variërend tussen circa 629 m² en 953 m²
- gemeenschappelijk (met actieve VvE) verwarmd zwembad en tennisbanen
  bijdrage per maand  circa € 90,-/mnd
- nabij open vaarverbinding richting het IJsselmeer en het Markermeer
- NS station binnen 8 minuten bereikbaar
- nabij het Suydersee shopping centrum
- centrale ligging in Nederland!

Villapark Ketelhaven
Dit park bestaat uit 200 villa's, welke allen permanent bewoond mogen worden. De faciliteiten worden door een actieve Vereniging van Eigenaars beheerd. Zo kan iedereen hier van genieten en over eventuele aandachtspunten meebeslissen. De bewoners van dit park kiezen vooral voor deze omgeving vanwege de twee jachthavens, de toegang tot het open vaarwater en het ruime aanbod aan fiets (MTB) en wandel routes door o.a. het Roggebotsebos en het polderlandschap. Uiteraard is de jaarlijkse bloembollenperiode altijd een genot om te zien. Dronten en Kampen zijn binnen enkele minuten rijafstand te bereiken, daarnaast zijn Lelystad en Zwolle ook goed te bereiken.

Verkoop
De verkoop verloopt via Woonfabriek Zwolle. Iedere tweede zaterdag van de maand is de locatie zonder afspraak te bezoeken tussen 10:00 en 12:00 uur. De makelaar is dan aanwezig om alle gewenste informatie te verstrekken. Alvast meer weten? Bel, mail of kom gerust langs bij de Woonfabriek in Zwolle.