038 - 741 0 741

28 juni 2022

IN THE PICTURE

De 5 notariswoningen Uniq zetten wij vandaag IN THE PICTURE. Dit unieke project biedt de toekomstige bewoners alle ruimte om vrijblijvend met de aannemer om tafel te gaan. Je koopt dus geen standaard villa, je kan je eigen wensen verwezenlijken en besluit je te kopen? Dan wordt de bouw gestart. Er hoeft niet gewacht te worden op de verkoop van andere kavels.   

De ligging is geweldig. Midden in de natuur, nabij veel groen en water. Ook de Hanzesteden Kampen en Zwolle zijn nabij gelegen en zijn tevens via de open vaarverbinding bereikbaar. De haven is lopend te bereiken! Daarnaast is een bezoek aan Dronten, Lelystad of Almere snel gemaakt. 

De woningen worden gebouwd in de woonwijk Ketelhaven. Hier zijn tevens diverse voorzieningen beschikbaar, onder andere een zwembad en tennisbanen. Beide zijn op loopafstand gelegen, hoe fijn!

Bel of mail voor meer informatie. Ben je nieuwsgierig geworden, rijd dan vooral eens langs en proef de sfeer, het groen en de rust! De bouwlocatie is ten alle tijde te bezoeken, navigeer naar Boslaan 72 te Ketelhaven. Hier tegenover ligt het bouwterrein. Loop gerust een rondje en bekijk dan direct het zwembad.